Robert Pater boeken

Bekend van o.a. “Gina” en “Eenzaam En Alleen”
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Robert Pater boeken voor jouw feest of evenement? Robert Pater is al sinds zijn jeugd actief betrokken bij het maken van muziek. Hij is een fulltime zanger en heeft veel optredens in het weekend in het hele land. Vooral op bruiloften en feesten en in cafés. De laatste jaren timmert hij heel hard en de weg. Daardoor is hij een sterk rijzende ster geworden in het Nederlandse artiestenwereldje.

Robert Pater boeken

Momenteel scoort deze populaire zanger uit Raalte hit na hit. Zijn clips zijn grote YouTube hits en zijn muziek wordt veel beluisterd. Na de hits ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’, ‘Jij En Ik’ en ‘Eenzaam En Alleen’ is zijn muziek niet meer weg te denken in de café’s en op de Nederlandstalige radiostations. Zijn carrière schoot in de afgelopen jaren als een komeet omhoog, met vele hit noteringen in de hitlijsten, en een nominatie voor een BUMA NL Award voor ‘Grootste Talent’.

Boekingen van Robert Pater

Robert zijn muziek is niet meer weg te denken in de cafés en op de Nederlandstalige radiostations. Robert doorkruist het hele land dankzij een bomvolle agenda met optredens waar hij keer op keer ervaart dat zijn liedjes luidkeels worden meegezongen!

Nederlandstalige zanger boeken

De lijst met successen wordt voor Robert overigens steeds langer, want eerder scoorde hij al met liedjes als “Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij”, “Helena”, “Een Roos In De Morgen”, “Laat Mij Maar Gaan”, “Als Een Meeuw In De Wind” “Doe Met Me Wat Je Wilt” “Eenzaam en alleen” en “Bella bella Señorita”. En zeer recent nog de single “Heel Mijn Hart“, wat ook de naam is van zijn nieuwste album. Onder productionele leiding van topproducers zoals Harald Queens en Frank Verkooyen kwam dit album tot stand en bevat het nog veel meer potentiële hits.

Direct Robert Pater boeken? Klik hier voor boekingen van Robert Pater

Vergelijkbare zangers zijn o.a. Marco Schuitmaker, Rudy de Wit, Jan van Est of Nelis Leeman.

Robert Pater boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Robert Pater

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand