Robert Pater boeken

Bekend van o.a. “Gina” en “Eenzaam En Alleen”
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Robert Pater boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Robert Pater. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Robert Pater is al sinds zijn jeugd actief betrokken bij het maken van muziek. Hij is een fulltime zanger en heeft veel optredens in het weekend in het hele land. Vooral op bruiloften en feesten en in cafés. De laatste jaren timmert hij heel hard en de weg. Daardoor is hij een sterk rijzende ster geworden in het Nederlandse artiestenwereldje.

Biografie Robert Pater

Momenteel scoort deze populaire zanger uit Raalte hit na hit. Zijn clips zijn grote YouTube hits en zijn muziek wordt veel beluisterd. Na de hits ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’, ‘Jij En Ik’ en ‘Eenzaam En Alleen’ is zijn muziek niet meer weg te denken in de café’s en op de Nederlandstalige radiostations. Zijn carrière schoot in de afgelopen jaren als een komeet omhoog, met vele hit noteringen in de hitlijsten, en een nominatie voor een BUMA NL Award voor ‘Grootste Talent’.

Boekingen van Robert Pater

Robert zijn muziek is niet meer weg te denken in de cafés en op de Nederlandstalige radiostations. Robert doorkruist het hele land dankzij een bomvolle agenda met optredens waar hij keer op keer ervaart dat zijn liedjes luidkeels worden meegezongen!

Nederlandstalige zanger boeken

De lijst met successen wordt voor Robert overigens steeds langer, want eerder scoorde hij al met liedjes als “Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij”, “Helena”, “Een Roos In De Morgen”, “Laat Mij Maar Gaan”, “Als Een Meeuw In De Wind” “Doe Met Me Wat Je Wilt” “Eenzaam en alleen” en “Bella bella Señorita”. En zeer recent nog de single “Heel Mijn Hart“, wat ook de naam is van zijn nieuwste album. Onder productionele leiding van topproducers zoals Harald Queens en Frank Verkooyen kwam dit album tot stand en bevat het nog veel meer potentiële hits. Vergelijkbare zangers zijn o.a. Rudy de Wit, Jan van Est of Nelis Leeman.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Robert Pater kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Robert Pater wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Robert Pater wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Robert Pater online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Robert Pater kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Robert Pater boeken

Ben jij benieuwd hoe je Robert Pater kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Robert Pater boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Robert Pater

Robert Pater inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Robert Pater

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.695,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand