Dries Roelvink boeken

Bekende charismatische zanger
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Dries Roelvink boeken betekent: jouw event naar een hoger feestniveau tillen! Dries Roelvink is een Amsterdamse hit zanger. Maar wel eentje die ongetwijfeld behoort tot 1 van de meest bekende, maar ook 1 van de meeste geboekte artiesten van Nederland. Deze geboren Jordanees slaagt er nog steeds in om elke keer weer verrassend uit de hoek te komen. Zo maakte Dries in 2004 een onuitwisbare indruk, in de ANWB commercial, in zijn overbekende “gele” zwembroek.

Dries Roelvink boeken

Dries Roelvink was ook gezegend met een groot voetbaltalent. Dus tekende hij op 18-jarige leeftijd zelfs een driejarig profcontract bij FC Amsterdam. Tijdens zijn voetbal carrière zong Dries al graag na de wedstrijden en op feesten en partijen. Hij besloot toen mee te doen aan een talentenjacht en kwam als winnaar uit de bus. Vanaf die dag ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon. Zijn eerste hit ‘Maria Magdalena’ stond weken lang hoog in de hitparade. Iedereen wilde Dries Roelvink boeken.

Boekingen van Dries Roelvink

De afgelopen jaren is Dries uitgegroeid tot een TV personality. Zo verscheen hij o.a. in Let’s Dance, Sterren dansen op het ijs, Sterren boksen, Jensen, Jouw vrouw mijn vrouw, Ranking the Stars, Vijftig tinten grijs, Tour du Jour, Live for you, RTL late night, Chantal blijft slapen en DWD. En natuurlijk kennen we hem als vader van DJ en enfant terrible Dave Roelvink. Maar ook van zijn andere bekende zoon Donny. Mede door zijn ruime stembereik, (ruim 2 octaaf) en zijn brede repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis. Daarom lopen de boekingen van Dries Roelvink ook zo goed.

Graag geziene gast

Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs. Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, maar ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, kortom Dries staat voor een geslaagde avond !!! Zelfs van zijn motto heeft hij een single gemaakt: “Ik Kom Er Aan“!

Direct Dries Roelvink boeken? Klik hier voor boekingen van Dries Roelvink

Dries Roelvink boeken

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dries Roelvink

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€3950,-

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€4.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand