The Festy Boys boeken

Bekend van o.a. party versie ‘Piano Man’
€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Apres-Ski / Feest

Wil jij The Festy Boys boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Festy Boys. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In 2014 werd Festyboys Jerry gevraagd door een aantal DJ’s  om een waardige versie van de geweldige plaat “the pianoman” van Billy Joel te maken. Hierbij bedacht hij de feel van een Irish pub en Folk music. Deze remake was dan ook precies wat de dj’s in het land nodig hadden.Oom ook tijdens een geweldig feest, toch te kunnen kiezen voor de Pianoman.

Biografie The Festy Boys

Na het releasen van de 1e single “The Pianoman’ werd al snel duidelijk dat er vraag was naar een opvolger. WHO THE X IS ALICE  was dan ook een echte kroegpakker. Singles zoals “Wild rover” , “Satisfaction” en “The Boxer” waren echt voor de knalfeesten. In 2017 werd er een plaat uitgebracht in samenwerking met Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense. Deze kreeg de titel:  “Naar de kroeg”, de 1e Nederlandstalige plaat van FB. Deze kwam ook meteen op het album van de “Echte Vrienden”. En zo stond Jerry van de Festyboys samen met deze vrienden in AFAS Live.Frans

The Festy Boys boeken

The Festy Boys, anders dan de naam zou verwachten, is een solo act. Wel is het zo dat Jerry (The Festy Boys) telt voor meer dan 1! Jerry heeft een rijk verleden qua bekendheid, onder andere bij de act ‘The Cooldown’ en ook solo onder ‘Jerry Given’. Wie wel eens op wintersport is geweest kent de voormalige bar “Schatzi’s (later BoKa)” in Kirchberg Oostenrijk wel. Dit is een van de barren die voorheen uitgebaat werd door Jerry (The Festy Boys).

Populaire DJ act

In 2018 ontmoette Jerry de meest populaire Party dj van NL “Party DJ W” Na een leuk gesprek werd besloten gezamenlijk een plaat te maken. “I want you to want me” was dan ook een feit in 2019. En “Into Folk” wat zo lekker past bij de act kwam er al snel achteraan. Door deze samenwerking, melde zich meer party DJ’s bij The Festy Boy.

Boekingen van The Festy Boys

Begin 2020 volgde er nieuwe releases met oa DJ Tonny “Doe mij maar light” En Winston Black “MIJ NIE BELLE”. Ook was 2020 het jaar van de samenwerking met Barry Fest. “Ik wou dat ik jou was” en “Stil in mij” waren knallers met de nodige energie. Dus blijf op de hoogte en Follow me folks. Because Party with the Festyboys……is always better than just a party!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Festy Boys kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Festy Boys wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Festy Boys wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Festy Boys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Festy Boys kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Festy Boys boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Festy Boys kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Festy Boys boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Festy Boys

The Festy Boys boeken

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Festy Boys

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 45 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage1 persoonApres-Ski / Feest€1095,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€995,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand