Bart van Gijn boeken

Winnaar ‘Holland’s Got Talent’ 2022
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Country / Rock 'n Roll

Wil jij Bart van Gijn boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bart van Gijn. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bart van Gijn (25) is geboren en getogen in het Brabantse Uden en vanaf zijn zesde jaar groot fan van Elvis Presley. Op jonge leeftijd koos hij voor de gitaar en in de puberteit nam hij ook zangles. Elvis is niet alleen The King of Rock ’n Roll, maar ook van de country, gospel en blues.

Biografie Bart van Gijn

Bart heeft door Elvis deze genres leren kennen en hierdoor ook vele andere artiesten en groepen: van Merle Haggard tot The Higwaymen, van J.D. Sumner & The Stamps Quartet tot The Cathedrals. En van Jerry Lee Lewis tot Carl Perkins of Elvis Presley. Door deze legendarische artiesten en zijn reizen door Amerika (bezoeken aan onder meer Memphis en Nashville) is Bart gemotiveerd om de countrymuziek in Nederland levend te houden en door te geven aan nieuwe generaties.

Nederlandse zanger boeken

Bart van Gijn heeft een enorme indruk achtergelaten bij ‘Holland’s Got Talent’ want al direct na de finale kwamen er aanvragen binnen. Ook opvallend is dat van alle optredens inmiddels re-boekingen zijn geplaatst. Bart van Gijn is een bijzondere artiest en dat vuurtje verspreidt zich snel!

Boekingen van Bart van Gijn

Bart’s repertoire richt zich vooral op de country, met liedjes als: ‘Your Man’ van Josh Turner, ‘All My Ex’s Live in Texas’ en ‘Amarillo by Morning’ van George Strait, ‘Mama Tried’ en ‘Okie From Muskogee’ van Merle Haggard, en uiteraard ‘Folsom Prison Blues’ en ‘Ring of Fire’ van Johnny Cash. Ook zingt Bart graag de grote rock ’n roll-hits als ‘Blue Suede Shoes’ en ‘Great Balls of Fire’, evenals gospelliederen, waaronder ‘Help Me’, ‘I, John’, en ‘What a Friend We Have in Jesus’. Allemaal goede redenen om Bart van Gijn meteen te gaan boeken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bart van Gijn kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bart van Gijn wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bart van Gijn wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bart van Gijn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bart van Gijn kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bart van Gijn boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bart van Gijn kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bart van Gijn boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bart van Gijn

Bart van Gijn inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bart van Gijn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonCountry / Rock 'n Roll€995,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand