Bart van Gijn boeken

Winnaar ‘Holland’s Got Talent’ 2022
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Country / Rock 'n Roll

Wil jij Bart van Gijn boeken op jouw feest of evenement? Bart van Gijn (25) is geboren en getogen in het Brabantse Uden en vanaf zijn zesde jaar groot fan van Elvis Presley. Op jonge leeftijd koos hij voor de gitaar en in de puberteit nam hij ook zangles. Elvis is niet alleen The King of Rock ’n Roll, maar ook van de country, gospel en blues.

Bart van Gijn boeken

Bart heeft door Elvis deze genres leren kennen en hierdoor ook vele andere artiesten en groepen: van Merle Haggard tot The Higwaymen, van J.D. Sumner & The Stamps Quartet tot The Cathedrals. En van Jerry Lee Lewis tot Carl Perkins of Elvis Presley. Door deze legendarische artiesten en zijn reizen door Amerika (bezoeken aan onder meer Memphis en Nashville) is Bart gemotiveerd om de countrymuziek in Nederland levend te houden en door te geven aan nieuwe generaties.

Nederlandse zanger boeken

Bart van Gijn heeft een enorme indruk achtergelaten bij ‘Holland’s Got Talent’ want al direct na de finale kwamen er aanvragen binnen. Ook opvallend is dat van alle optredens inmiddels re-boekingen zijn geplaatst. Bart van Gijn is een bijzondere artiest en dat vuurtje verspreidt zich snel!

Boekingen van Bart van Gijn

Bart’s repertoire richt zich vooral op de country, met liedjes als: ‘Your Man’ van Josh Turner, ‘All My Ex’s Live in Texas’ en ‘Amarillo by Morning’ van George Strait, ‘Mama Tried’ en ‘Okie From Muskogee’ van Merle Haggard, en uiteraard ‘Folsom Prison Blues’ en ‘Ring of Fire’ van Johnny Cash. Ook zingt Bart graag de grote rock ’n roll-hits als ‘Blue Suede Shoes’ en ‘Great Balls of Fire’, evenals gospelliederen, waaronder ‘Help Me’, ‘I, John’, en ‘What a Friend We Have in Jesus’. Allemaal goede redenen om Bart van Gijn meteen te gaan boeken.

Direct Bart van Gijn boeken? Klik hier boekingen van Bart van Gijn

Bart van Gijn boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bart van Gijn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonCountry / Rock 'n Roll€1495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-