Raymon Hermans boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Raymon Hermans boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Raymon Hermans. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon.. en dat is muziek. Het zingen en entertainen is zijn passie. Al snel was het duidelijk, Raymon Hermans is een geboren artiest. In 2010 kreeg Raymon Hermans de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle. Mede door het succes van deze debuutsingle kreeg Raymon de smaak te pakken en bracht verschillende singles uit. Deze singles kregen steun bij diverse TV- en Radio zenders en ook kwamen er boekingen.

Biografie Raymon Hermans

Inmiddels is de 21-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van eigen liedjes. Dit resulteerde op 5 juni 2014 tot de single KUS ME waarmee Raymon een nieuw geluid van zich liet horen: “Up-tempo, jong, fris en dansbare muziek ga ik uitbrengen” aldus Raymon.

Nederlandse zanger boeken

Er volgde van deze single ook een remix. DJ Kicken tekende voor de zomerse remix van de single Kus Me. 2015 was een jubileumjaar voor Raymon Hermans. Hij was 5 jaar zeer actief in de Nederlandse muziekindustrie, met zeven singles op zijn naam, vele optredens bouwt Raymon aan een mooie muziek carrière. De release van de zevende single brengt je totaal onder “Hypnose”. De opvolger van de single Kus Me is dan ook een knallende zomerplaat met een stevige beat waarop je niet stil kunt blijven staan.

Boekingen van Raymon Hermans

Na de hit-single HYPNOSE mag het duidelijk zijn dat Raymon Hermans de Nederlandse podiums aan het veroveren is. In november 2015 released Raymon zijn tweede single van 2015: “M’n Favoriet“. Deze single heeft Raymon wederom zelf geschreven en i.s.m. producer Harald Queens geproduceerd. M’n Favoriet is de perfecte opvolger van Raymon’s succesvolle Hypnose. Het resultaat is een pakkende song met de herkenbare dansbare beat.

Bekende zanger boeken

Hiermee bevestigt Raymon Hermans zijn juiste sound gevonden te hebben. Inmiddels heeft Raymon Hermans door heel Nederland boekingen en wordt zijn bekendheid steeds groter. Zowel in de kroeg als op een groot cross-over festival, wordt bij elk nummer uit volle borst meegezongen. Raymon is een snel groeiende artiest en is dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Zijn debuutalbum ‘M’n Favoriet’ heeft alleen op Spotify al meer dan 25 miljoen streams.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Raymon Hermans kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Raymon Hermans wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Raymon Hermans wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Raymon Hermans online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Raymon Hermans kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Raymon Hermans boeken

Ben jij benieuwd hoe je Raymon Hermans kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Raymon Hermans boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Raymon Hermans

Raymon Hermans inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Raymon Hermans

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.295,-
€1.995,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand