Raymon Hermans boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2000,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (2022)
 • Genre
  Nederlandstalig
Raymon Hermans boeken op jouw feest of evenement? Sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon.. en dat is muziek. Het zingen en entertainen is zijn passie. Al snel was het duidelijk, Raymon Hermans is een geboren artiest. In 2010 kreeg Raymon Hermans de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle. Mede door het succes van deze debuutsingle kreeg Raymon de smaak te pakken en bracht verschillende singles uit. Deze singles kregen steun bij diverse TV- en Radio zenders en ook kwamen er boekingen.

Raymon Hermans boeken

Inmiddels is de 21-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van eigen liedjes. Dit resulteerde op 5 juni 2014 tot de single KUS ME waarmee Raymon een nieuw geluid van zich liet horen: “Up-tempo, jong, fris en dansbare muziek ga ik uitbrengen” aldus Raymon. Er volgde van deze single ook een remix. DJ Kicken tekende voor de zomerse remix van de single Kus Me. 2015 was een jubileumjaar voor Raymon Hermans. Hij was 5 jaar zeer actief in de Nederlandse muziekindustrie, met zeven singles op zijn naam, vele optredens bouwt Raymon aan een mooie muziek carrière. De release van de zevende single brengt je totaal onder “Hypnose”. De opvolger van de single Kus Me is dan ook een knallende zomerplaat met een stevige beat waarop je niet stil kunt blijven staan.

Boekingen van Raymon Hermans

Na de hit-single HYPNOSE mag het duidelijk zijn dat Raymon Hermans de Nederlandse podiums aan het veroveren is. In november 2015 released Raymon zijn tweede single van 2015: “M’n Favoriet“. Deze single heeft Raymon wederom zelf geschreven en i.s.m. producer Harald Queens geproduceerd. M’n Favoriet is de perfecte opvolger van Raymon’s succesvolle Hypnose. Het resultaat is een pakkende song met de herkenbare dansbare beat.

Bekende zanger boeken

Hiermee bevestigt Raymon Hermans zijn juiste sound gevonden te hebben. Inmiddels heeft Raymon Hermans door heel Nederland boekingen en wordt zijn bekendheid steeds groter. Zijn singles Kus Me, Hypnose en M’n Favoriet worden bij ieder optreden luidkeels meegezongen.Direct Raymon Hermans boeken? Klik hier voor boekingen van Raymon Hermans

Raymon Hermans boeken

€2.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Raymon Hermans

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (2022)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€2000,-
Tape-act (2023)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€2250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€1.395,-
€1.395,-