Jaap Reesema boeken

Richtprijs: circa € 10.000,-, met band: circa € 17.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Akoestisch (besloten)
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij zanger Jaap Reesema boeken voor een optreden op jouw party of event? Singer-songwriter Jaap Reesema heeft momenteel heel wat mijlpalen behaald in België. Zijn single ‘Kom wat Dichterbij’ is officieel de grootste Vlaamse hit aller tijden. Daarnaast heeft het nummer de belangrijkste muziekprijs, de Radio 2 Zomerhit, gewonnen. Ook heeft Jaap heeft tijdens ‘Liefde voor Muziek’, de Vlaamse versie van ‘Beste Zangers’, alle harten in de Vlaamse huiskamers veroverd met z’n warme stemgeluid.

Jaap Reesema boeken

Hij maakte tijdens ‘Liefde Voor Muziek’ z’n debuut op het grote scherm in Vlaanderen. Hij ontpopte zich tot Regi z’n poulindoor door nummers als ‘Kom Wat Dichterbij’, ‘Zo Ver Weg’ en ‘Alles Uit Het Leven’ helemaal live en loepzuiver te brengen. Zijn doorbraak in België is absoluut niet zijn eerste wapenfeit want in 2010 won hij al de Nederlandse versie van X-Factor, waardoor al veel mensen Jaap Reesema gingen boeken.

Boekingen van Jaap Reesema

Ook heeft hij inmiddels honderden songs geschreven en gezongen voor o.a. David Guetta, Showtek, Hardwell, Lost Frequencies, Sam Feldt, Lucas & Steve, etc. In 2021 zal Jaap naast Regi te zien zijn in het Sportpaleis van Antwerpen voor wat nu al aangekondigd staat als dé liveshow van 2021! Tijdens zijn studietijd was hij trouwens frontman van de Hermes House Band, de gelegenheidsband van het Rotterdamsch Studenten Corps. Tegenwoordig zingt Jaap Reesema niet meer in een band en richt zich op het schrijven van eigen nummers. Hij geeft dan ook een prachtige herkenbare stem en kan mensen uitstekend entertainen. Niet bang voor camera’s, weinig last van zenuwen en vooral geen podiumvrees. De boekingen van Jaap Reesema zijn dan ook stijgende.

Nederlandse zanger boeken

Samen met Pommelien Thijs scoort hij in 2021 een top 10 hit met “Nu Wij Niet Meer Praten“. Jaap Reesema is ook te boeken als tape-act. Ook Jaap zijn laatste solo nummer Alles Komt Goed (2021) is erg goed ontvangen en staat hoog in de hitlijsten. Dit najaar verschijnt zijn album!

Direct Jaap Reesema boeken? Klik hier voor boekingen van Jaap Reesema

Jaap Reesema boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jaap Reesema

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestisch (besloten)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand