Jaap Reesema boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Jaap Reesema boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jaap Reesema. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Singer-songwriter Jaap Reesema heeft momenteel heel wat mijlpalen behaald in België. Zijn single ‘Kom wat Dichterbij’ is officieel de grootste Vlaamse hit aller tijden. Daarnaast heeft het nummer de belangrijkste muziekprijs, de Radio 2 Zomerhit, gewonnen. Ook heeft Jaap heeft tijdens ‘Liefde voor Muziek’, de Vlaamse versie van ‘Beste Zangers’, alle harten in de Vlaamse huiskamers veroverd met z’n warme stemgeluid.

Biografie Jaap Reesema

Hij maakte tijdens ‘Liefde Voor Muziek’ z’n debuut op het grote scherm in Vlaanderen. Hij ontpopte zich tot Regi z’n poulindoor door nummers als ‘Kom Wat Dichterbij’, ‘Zo Ver Weg’ en ‘Alles Uit Het Leven’ helemaal live en loepzuiver te brengen. Zijn doorbraak in België is absoluut niet zijn eerste wapenfeit want in 2010 won hij al de Nederlandse versie van X-Factor, waardoor al veel mensen Jaap Reesema gingen boeken.

Boekingen van Jaap Reesema

Ook heeft hij inmiddels honderden songs geschreven en gezongen voor o.a. David Guetta, Showtek, Hardwell, Lost Frequencies, Sam Feldt, Lucas & Steve, etc. In 2021 zal Jaap naast Regi te zien zijn in het Sportpaleis van Antwerpen voor wat nu al aangekondigd staat als dé liveshow van 2021! Tijdens zijn studietijd was hij trouwens frontman van de Hermes House Band, de gelegenheidsband van het Rotterdamsch Studenten Corps. Tegenwoordig zingt Jaap Reesema niet meer in een band en richt zich op het schrijven van eigen nummers. Hij geeft dan ook een prachtige herkenbare stem en kan mensen uitstekend entertainen. Niet bang voor camera’s, weinig last van zenuwen en vooral geen podiumvrees. De boekingen van Jaap Reesema zijn dan ook stijgende.

Nederlandse zanger boeken

Samen met Pommelien Thijs scoort hij in 2021 een top 10 hit met “Nu Wij Niet Meer Praten“. Jaap Reesema is ook te boeken als tape-act. Ook Jaap zijn laatste solo nummer Alles Komt Goed (2021) is erg goed ontvangen en staat hoog in de hitlijsten. Dit najaar verschijnt zijn album!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jaap Reesema kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jaap Reesema wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jaap Reesema wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jaap Reesema online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jaap Reesema kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jaap Reesema boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jaap Reesema kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jaap Reesema boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jaap Reesema

Jaap Reesema inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jaap Reesema

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllroundOp aanvraag
Live bandshow1 x 50 minutenexclusief geluid en techniek6 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand