Claude boeken

Prijsindicatie: tussen € 5.000,- en € 10.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Franstalig / Pop

Wil jij Claude boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Claude. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De in Nederland wonende, maar oorspronkelijk uit Congo afkomstige zanger Claude Kiambe alias Claude kreeg voor het eerst bekendheid toen hij in 2019 meedeed aan The Voice Kids. Voor zijn versie van ‘Papaoutai’ van Stromae draaiden alle vier de stoelen gelijk om. De oorspronkelijk uit Congo afkomstige artiest maakte helemaal indruk toen bleek dat hij binnen vijf jaar na aankomst in Nederland de taal al vloeiend sprak.

Biografie Claude

Na zijn Voice Kids avontuur heeft Claude verschillende optredens gehad en besefte hij dat hij meer met muziek wilde doen. Hierdoor koos hij er impulsief voor om mee te doen aan de ARE YOU NEXT? talentenjacht en ging hij met een open blik dit proces in. Alle partijen waren het erover eens dat Claude het ARE YOU NEXT? talent moest worden en hiermee won de zanger een platencontract bij Cloud 9 Music. Hij schrijft door zijn meertaligheid muziek in het Nederlands, Frans en Engels. Allemaal geweldige redenen om Claude te boeken.

Bekende artiest boeken

Het nummer kwam tot stand met hulp van het label waar Claude getekend heeft, Cloud 9 Music. “Ik werd de studio in gegooid met de twee geweldige producers Arno Krabman & Joren van der Voort, en zij hadden beats in elkaar gezet. Ik moest even wennen, want normaal zing ik rustige muziek, maar ik wilde het toch proberen. Alles kort samengevat werd het nummer een soort middelvinger naar je ex, dat je zelf weer doorgaat met je leven.”

Boekingen van Claude

Op 21 oktober 2022 was het dan zo ver en bracht hij zijn debuutsingle Ladada (Mon Dernier Mot) uit.Het is voor Claude nog even wennen om zijn eigen nummer op de radio te horen, maar hij is Ladada (Mon Dernier Mot) gelukkig nog lang niet zat.  Het nummer werd vrijwel direct omarmd door grote radiozenders als Qmusic (Repeat of Niet), Radio 538 (538 Favourite) en 100%NL (De Hit Van 100). Claude’s muzikale voorbeelden zijn Lewis Capaldi, Stromae en John Legend en deze mix, inclusief zijn eigen touch, is terug te horen in zijn warme stemgeluid en de muziek die hij zelf maakt. Claude schrijft door zijn meertaligheid nummers in het Nederlands, Frans en Engels. Als talent bij ARE YOU NEXT? is hij klaar voor de volgende grote stap! We gaan ongetwijfeld nog veel van hem horen, laat de boekingen van Claude maar komen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Claude kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Claude wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Claude wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Claude online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Claude kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Claude boeken

Ben jij benieuwd hoe je Claude kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Claude boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Claude

Claude inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Claude

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Franstalig / PopOp aanvraag
Live met 2 muzikanten1 x 20 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenNederlandstalig / Franstalig / PopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand