Claude boeken

Prijsindicatie: tussen € 5.000,- en € 10.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Franstalig / Pop

Wil jij zanger Claude boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? De in Nederland wonende, maar oorspronkelijk uit Congo afkomstige zanger Claude Kiambe alias Claude kreeg voor het eerst bekendheid toen hij in 2019 meedeed aan The Voice Kids. Voor zijn versie van ‘Papaoutai’ van Stromae draaiden alle vier de stoelen gelijk om. De oorspronkelijk uit Congo afkomstige artiest maakte helemaal indruk toen bleek dat hij binnen vijf jaar na aankomst in Nederland de taal al vloeiend sprak.

Claude boeken

Na zijn Voice Kids avontuur heeft Claude verschillende optredens gehad en besefte hij dat hij meer met muziek wilde doen. Hierdoor koos hij er impulsief voor om mee te doen aan de ARE YOU NEXT? talentenjacht en ging hij met een open blik dit proces in. Alle partijen waren het erover eens dat Claude het ARE YOU NEXT? talent moest worden en hiermee won de zanger een platencontract bij Cloud 9 Music. Hij schrijft door zijn meertaligheid muziek in het Nederlands, Frans en Engels. Allemaal geweldige redenen om Claude te boeken.

Bekende artiest boeken

Het nummer kwam tot stand met hulp van het label waar Claude getekend heeft, Cloud 9 Music. “Ik werd de studio in gegooid met de twee geweldige producers Arno Krabman & Joren van der Voort, en zij hadden beats in elkaar gezet. Ik moest even wennen, want normaal zing ik rustige muziek, maar ik wilde het toch proberen. Alles kort samengevat werd het nummer een soort middelvinger naar je ex, dat je zelf weer doorgaat met je leven.”

Boekingen van Claude

Op 21 oktober 2022 was het dan zo ver en bracht hij zijn debuutsingle Ladada (Mon Dernier Mot) uit.Het is voor Claude nog even wennen om zijn eigen nummer op de radio te horen, maar hij is Ladada (Mon Dernier Mot) gelukkig nog lang niet zat.  Het nummer werd vrijwel direct omarmd door grote radiozenders als Qmusic (Repeat of Niet), Radio 538 (538 Favourite) en 100%NL (De Hit Van 100). Claude’s muzikale voorbeelden zijn Lewis Capaldi, Stromae en John Legend en deze mix, inclusief zijn eigen touch, is terug te horen in zijn warme stemgeluid en de muziek die hij zelf maakt. Claude schrijft door zijn meertaligheid nummers in het Nederlands, Frans en Engels. Als talent bij ARE YOU NEXT? is hij klaar voor de volgende grote stap! We gaan ongetwijfeld nog veel van hem horen, laat de boekingen van Claude maar komen!

Direct Claude boeken? Klik hier voor boekingen van Claude

Claude boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Claude

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 20 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Franstalig / PopOp aanvraag
Live met 2 muzikanten1 x 20 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenNederlandstalig / Franstalig / PopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand