Claude boeken

O.a. bekend van de hit “La Da Da”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Pop
Wil jij Claude boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? De in Nederland wonende, maar oorspronkelijk uit Congo afkomstige zanger Claude Kiambe alias Claude kreeg voor het eerst bekendheid toen hij in 2019 meedeed aan The Voice Kids. Hij wordt al vergeleken met Stromae, al hoopt Claude dat hij op een gegeven moment ook zijn eigen stempel krijgt. “Ik vind het een geweldig compliment dat mensen mij vergelijken met Stromae, maar je wil uiteindelijk toch wel je eigen sound. Dus het is voor nu nog een compliment, maar uiteindelijk hoop ik dat ik gewoon Claude word.”

Claude boeken

Claude deed in 2019 al een gooi naar de spotlights in The Voice Kids, maar kwam toen niet verder dan de battles. Daar zullen ze wel van balen, want zijn nummer Ladada (Mon Dernier Mot) wordt grijsgedraaid op de radio. Hij wist daarmee overigens wél een platencontract bij Cloud 9 Music te winnen met de talentenjacht Are You Next?. Hierin gingen Cloude 9 Music en muziekzender XITE op zoek naar hèt nieuwe poptalent van Nederland. Hij schrijft door zijn meertaligheid muziek in het Nederlands, Frans en Engels. Allemaal geweldige redenenen om Claude te boeken.

Bekende artiest boeken

Het nummer kwam tot stand met hulp van het label waar Claude getekend heeft, Cloud 9 Music. “Ik werd de studio in gegooid met de twee geweldige producers Arno Krabman & Joren van der Voort, en zij hadden beats in elkaar gezet. Ik moest even wennen, want normaal zing ik rustige muziek, maar ik wilde het toch proberen. Alles kort samengevat werd het nummer een soort middelvinger naar je ex, dat je zelf weer doorgaat met je leven.”

Boekingen van Claude

Op 21 oktober 2022 was het dan zo ver en bracht hij zijn debuutsingle Ladada (Mon Dernier Mot) uit.Het is voor Claude nog even wennen om zijn eigen nummer op de radio te horen, maar hij is Ladada (Mon Dernier Mot) gelukkig nog lang niet zat. We gaan ongetwijfeld nog veel van hem horen, laat de boekingen van Claude maar komen!Direct Claude boeken? Klik hier voor boekingen van Claude

Claude boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Claude

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / PopOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag