Zanger Kafke boeken

Ook te boeken als bandshow op aanvraag
€2.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2500,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Zanger Kafke boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Zanger Kafke. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Van glazenhaler tot een van de populairste feestacts van Brabant… Zo kan de tweede helft van 2017 worden omgeschreven voor Zanger Kafke. “Kafke” laat de studio van 3FM, cafés en feesttenten met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige nummers ontploffen. Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single “Onze Dag” is een regelrechte hit. Ondanks de in de eerste maanden niet altijd even zuivere zang blijkt Zanger Kafke een rasechte entertainer.Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Iedereen wilde ineens Zanger Kafke boeken.

Biografie Zanger Kafke

Ondanks de in de eerste maanden niet altijd even zuivere zang blijkt ‘Kafke’ een ras echte entertainer. Binnen een half jaar zijn, zijn nummers al meer dan 500.000 keer gestreamed, is een radio debuut live bij 3FM een feit en gaat het Zuiden elk weekend los op de dansbare Nederlandstalige hitjes van Zanger Kafke! De boekingen van Zanger Kafke gingen als een speer.

Boekingen van Zanger Kafke

In 2018 trekt hij de ingezette lijn door. Eind april brengt hij zijn zomerse single ‘Springen’ uit, worden naast tientallen optredens bekende Brabantse festivals zoals Rebirth, Intents en 7th Sunday afgevinkt en wordt de zomer gevierd met een tour langs Lloret de Mar, Albufeira, Gran Canaria, Salou en Mallorca! Ook is Zanger Kafke een zeer gewaardeerde kermis artiest en zet hij menige feesttent op zijn kop. Tijd dus om Zanger Kafke ook voor jouw event te boeken.

Ieder feest een goudgele randje

De inmiddels gouden single “Springen” zet het leven van Kevin Verhoeven, zoals zijn echte naam luidt, volledig op zijn kop. Meerdere singles en samenwerkingen (met onder andere Outsiders en FeestDJRuud) volgen. Nu is deze feestact niet meer weg te denken op plekken waar bier en confettie de boventoon voeren. Gewapend met de spreuk “Hoe meer jullie drinken, hoe beter ik ga klinken!” geeft hij ieder feestje een goudgele randje!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Zanger Kafke kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Zanger Kafke wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Zanger Kafke wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Zanger Kafke online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Zanger Kafke kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Zanger Kafke boeken

Ben jij benieuwd hoe je Zanger Kafke kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Zanger Kafke boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Zanger Kafke

Zanger Kafke inhuren

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zanger Kafke

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Nederlandstalig€2500,-
Tape-act (carnavalsprijs)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Nederlandstalig€2800,-

Vergelijkbare artiesten

€2.795,-
€2.750,-
€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand