Zanger Kafke boeken

Ook te boeken als bandshow op aanvraag
€2.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2500,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Zanger Kafke boeken geeft jouw feest of evenement een extra boost! Van glazenhaler tot een van de populairste feestacts van Brabant… Zo kan de tweede helft van 2017 worden omgeschreven voor Zanger Kafke. “Kafke” laat de studio van 3FM, cafés en feesttenten met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige nummers ontploffen. Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single “Onze Dag” is een regelrechte hit. Ondanks de in de eerste maanden niet altijd even zuivere zang blijkt Zanger Kafke een rasechte entertainer.Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Iedereen wilde ineens Zanger Kafke boeken.

Zanger Kafke boeken

Ondanks de in de eerste maanden niet altijd even zuivere zang blijkt ‘Kafke’ een ras echte entertainer. Binnen een half jaar zijn, zijn nummers al meer dan 500.000 keer gestreamed, is een radio debuut live bij 3FM een feit en gaat het Zuiden elk weekend los op de dansbare Nederlandstalige hitjes van Zanger Kafke! De boekingen van Zanger Kafke gingen als een speer.

Boekingen van Zanger Kafke

In 2018 trekt hij de ingezette lijn door. Eind april brengt hij zijn zomerse single ‘Springen’ uit, worden naast tientallen optredens bekende Brabantse festivals zoals Rebirth, Intents en 7th Sunday afgevinkt en wordt de zomer gevierd met een tour langs Lloret de Mar, Albufeira, Gran Canaria, Salou en Mallorca! Ook is Zanger Kafke een zeer gewaardeerde kermis artiest en zet hij menige feesttent op zijn kop. Tijd dus om Zanger Kafke ook voor jouw event te boeken.

Ieder feest een goudgele randje

De inmiddels gouden single “Springen” zet het leven van Kevin Verhoeven, zoals zijn echte naam luidt, volledig op zijn kop. Meerdere singles en samenwerkingen (met onder andere Outsiders en FeestDJRuud) volgen. Nu is deze feestact niet meer weg te denken op plekken waar bier en confettie de boventoon voeren. Gewapend met de spreuk “Hoe meer jullie drinken, hoe beter ik ga klinken!” geeft hij ieder feestje een goudgele randje!

Direct Zanger Kafke boeken? Klik hier voor boekingen van Zanger Kafke

Zanger Kafke boeken

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zanger Kafke

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Nederlandstalig€2500,-
Tape-act (carnavalsprijs)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Nederlandstalig€2800,-

Vergelijkbare artiesten

€2.395,-
€2.495,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand