Theodoor boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30-40 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: NL / Feest

Theodoor wordt gezien als één van de grootst opkomende talenten die Nederland rijk is. Theodoor brengt live een gevarieerd Nederlands- en Engelstalig (eigen) repertoire en zorgt altijd voor feest in de tent! Theodoor's eerste muzikale succes kwam in 2013. De single “Ik ben van jou” behaalde gelijk een hoge plek in de single TOP 100.

Theodoor boeken

In 2014 werd Theodoor genomineerd door BUMA NL AWARDS als beste talent. Theodoor greep net naast de prijs die door Henk Dissel werd meegenomen.  Na dit succes ging de carrière van Theodoor stap voor stap omhoog. Gemotiveerd door zijn nominatie bracht Theodoor verschillende singles uit. In  2014 bracht Theodoor de single "Het is een nacht” uit. De  nummer 1 hit van Guus Meeuwis werd in een up tempo jasje gegoten en bleek een echt kroegen hit.

Boekingen van Theodoor

Theodoor is met zijn 22 jaar al hard op weg op een leven lang gekoesterde droom van mensen vermaken waar te maken. Augustus 2013 is het startschot geweest van de muzikale carriere met de eerste hitsingle: „Ik ben van jou (Wie laat me lachen)” (Single top 100 op 69). Met leuke optredens als het Jordaan Festival en voorprogramma BUMA NL Awards 2013.

Direct Theodoor huren? Klik hier voor boekingen van Theodoor


Toon meer