The Guilty Six boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

The Guilty Six boeken is de perfecte keuze voor je evenement als je zonder schaamte wil losgaan. De band bestaat uit Richard, Jack, Niels, Jeffrey, Thomas en Barend. Deze zes mannen zijn guilty as charged voor het bouwen van één groot feest. Overal waar ze komen is er nonstop pleasure in een glammy mix. Het publiek wordt overdonderd door mannen in strakke broeken, muzikale hoogstandjes en een dosis glamour waar je u tegen zegt. De show van The Guilty Six is energiek en vol met guilty pleasures.

The Guilty Six boeken

Weet je wel van die platen waar je stiekem kei hard op losgaat samen met je vrienden, dat ene nummer dat je onder de douche, in de auto of tijdens het koken schaamteloos meezingt of dat lied waar de volume knop standaard helemaal open wordt gedraaid. De band vuurt de ene naar de andere bekende guilty pleasure op je af. Of het nu gaat om nummers uit de jaren ’70 of nummers van nu, The Guilty Six speelt het allemaal. De band is geschikt voor verschillende evenementen, of het nu gaat om de Zwarte Cross, Festyland of een feesttent bij jou in de buurt.

Boekingen van The Guilty Six

De mannen van The Guilty Six zorgen met hun gekkigheid dat elk feest op zijn kop wordt gezet. Ze zijn pas tevreden als iedereen meeschreeuwt met zijn of haar guilty pleasure. Dus zing jij ongegeneerd mee met The Backstreetboys, AC/DC, Paul Elstak of One Direction dan is The Guilty Six de beste keuze voor je evenement. The Guilty Six moet je zien, The Guilty Six moet je meemaken!

The Guilty Six huren? Klik hier voor boekingen van The Guilty Six

Video afspelen

The Guilty Six boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van The Guilty Six

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Coverband2 x 60 minutenexclusief5 personenAllroundOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag