Boomerang boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€6.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6295,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, is inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow incl. LED-wall+SFX
 • Genre
  Allround

Wil jij Boomerang boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Boomerang. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

What we give: 100 % muzikale energie, 6 jonge, gedreven performers waaronder een creatieve dj, een geweldige zanger en prachtige zangeres, een professionele, spetterende show, de lekkerste laatste hits en de beste herkenbare songs uit de 90’s en daarvoor, een strakke podiumopstelling met de nieuwste technieken en bovenal FUN! Zie hier de aftermovie in AFAS Live!

Feestje begint op het podium

De band zal het podium niet verlaten totdat iedereen in feeststemming is. Zij krijgen iedereen los en zetten de tent op zijn kop. Het feestje begint immers op het podium. De band heeft inmiddels op verschillende festivals en podia in Nederland gestaan, waar zij een onvergetelijke indruk hebben achtergelaten.

Biografie Boomerang

Met 3 vocalisten, waaronder een geweldige zanger, zangeres en een DJ/toetsenist die rapt, zingt én MC’t, zet Boomerang een waanzinnige act en show neer en weet deze band ieder evenement tot een groot feest te maken! Daarnaast heeft Boomerang heeft een spectaculaire look: een strakke, witte podiumopstelling met led-trappen, led-wall en te gekke lichtshow. En voor wie nóg meer wil: als je Boomerang wilt boeken, dan is de show uit te breiden tot een XL-versie met opties als een energieke blazerssectie en special FX pakketten (sparkulars, CO2, confetti, flames) voor een unieke feestbeleving!

Boekingen van Boomerang

What we get: Een intense feestbeleving en een tot het uiterste opgezweept publiek. We slingeren al onze passie de zaal in en rusten niet voordat we dezelfde passie terugkrijgen van ons publiek! Samen zetten we zo een spetterend feest neer! Ons motto “Throw the best party of your life” nemen we zeer letterlijk! Boomerang is de band die je moet boeken voor alle meezingers uit de jaren 70, 80, 90 en alle hits van toen en nu. Unieke uitvoeringen van Kenny B’s hitsingle ‘Parijs’, ‘Lean On’ van Major Lazer en Nielsons tophit ‘Sexy Als ik Dans’.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Boomerang kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Boomerang wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Boomerang wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Boomerang online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Boomerang kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Boomerang boeken

Ben jij benieuwd hoe je Boomerang kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Boomerang boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Boomerang

Boomerang inhuren

€6.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Boomerang

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow incl. LED-wall+SFX3 x 45 minutenexclusief, is inprikgage6 personenAllround€6295,-
Live bandshow incl. LED-wall+SFX3 x 45 minuteninclusief tot 800 personen6 personenAllround€6595,-
Live bandshow (festivals) + SFX1 x 90 minutenexclusief, alleen backline6 personenAllround€5495,-

Vergelijkbare artiesten

€5.695,-
€5.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand