Boomerang boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€6.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6195,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, is inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow incl. LED-wall
 • Genre
  Allround

Boomerang boeken voor jouw feest of evenement? What we give: 100 % muzikale energie, 6 jonge, gedreven performers waaronder een creatieve dj, een geweldige zanger en prachtige zangeres, een professionele, spetterende show, de lekkerste laatste hits en de beste herkenbare songs uit de 90’s en daarvoor, een strakke podiumopstelling met de nieuwste technieken en bovenal FUN! Zie hier de aftermovie in AFAS Live!

Feestje begint op het podium

De band zal het podium niet verlaten totdat iedereen in feeststemming is. Zij krijgen iedereen los en zetten de tent op zijn kop. Het feestje begint immers op het podium. De band heeft inmiddels op verschillende festivals en podia in Nederland gestaan, waar zij een onvergetelijke indruk hebben achtergelaten.

Boomerang boeken

Met 3 vocalisten, waaronder een geweldige zanger, zangeres en een DJ/toetsenist die rapt, zingt én MC’t, zet Boomerang een waanzinnige act en show neer en weet deze band ieder evenement tot een groot feest te maken! Daarnaast heeft Boomerang heeft een spectaculaire look: een strakke, witte podiumopstelling met led-trappen, led-wall en te gekke lichtshow. En voor wie nóg meer wil: als je Boomerang wilt boeken, dan is de show uit te breiden tot een XL-versie met opties als een energieke blazerssectie en special FX pakketten (sparkulars, CO2, confetti, flames) voor een unieke feestbeleving!

Boekingen van Boomerang

What we get: Een intense feestbeleving en een tot het uiterste opgezweept publiek. We slingeren al onze passie de zaal in en rusten niet voordat we dezelfde passie terugkrijgen van ons publiek! Samen zetten we zo een spetterend feest neer! Ons motto “Throw the best party of your life” nemen we zeer letterlijk! Boomerang is de band die je moet boeken voor alle meezingers uit de jaren 70, 80, 90 en alle hits van toen en nu. Unieke uitvoeringen van Kenny B’s hitsingle ‘Parijs’, ‘Lean On’ van Major Lazer en Nielsons tophit ‘Sexy Als ik Dans’.

Direct Boomerang boeken? Klik hier voor boekingen van Boomerang

Boomerang boeken

€6.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Boomerang

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow incl. LED-wall3 x 45 minutenexclusief, is inprikgage6 personenAllround€6195,-
Live bandshow incl. LED-wall3 x 45 minuteninclusief tot 800 personen6 personenAllround€6495,-

Vergelijkbare artiesten

€7.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand