Danspaleis van Kooten boeken

Live band mét videoschermen!
€5.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5750,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround 80's en 90's

Danspaleis van Kooten boeken voor je evenement? Hits uit de jaren ’80 (en ’90) met een fantastische live band. Kasper van Kooten is naast bekend tv- en filmacteur (o.a. All Stars, Moordvrouw, Oogappels, Beste Kijkers, De co-assistent) zijn leven lang al drummende zanger. Hij drumde jarenlang bij Acda en de Munnik (1997-2001) en deed tours en studioplaten met ze. Ook speelde Kasper van Kooten op een Amerikaanse nummer 1 hit (L.A. Citylights) van Candy Dulfer en nam platen op met rapper Extince en singer-songwriter Bertolf Lentink.

Danspaleis van Kooten boeken

In zijn muzikale autobiografie ‘Van Kooten en de beat’ die hij lanceert in 2022 vertelt Kasper van Kooten over zijn muzikale loopbaan: een swingend maar schurend boek over muziek en gelukDe twee plastic drumstelletjes die Kasper op zijn vijfde verjaardag van zijn opa’s en oma’s kreeg, waren het begin van een allesbepalend levensritme. Inmiddels is hij al jaren drummer en zanger.

Live band mét videoclips

In 2014 bedacht Kasper van Kooten het feestconcept Danspaleis Van Kooten, dat iedere eerste zondag van de maand stijf uitverkocht was in de Amsterdamse Nes. Het was meteen een groot succes. Danspaleis Van Kooten brengt hits uit de jaren ’80 (en ’90) met een fantastische live band én de originele videoclips waarbij ze live meespelen. Voor het publiek een dubbel feest der herkenning! Zij nemen je bij de hand en zorgen dat je binnen twee minuten staat mee te zingen en dansen. 

Boekingen van Danspaleis van Kooten

Danspaleis Van Kooten doet het fantastisch op evenementen, bedrijfsfeesten, (single) feesten, huwelijken, in clubs en op festivals. Als hoofdact of perfecte high energy afsluiter. Geen doorsnee coverband, maar de combinatie van enorme muzikaliteit en humor maakt het een abnormaal leuke feestact. Danspaleis van Kooten, het feestconcept van Kasper van Kooten boeken, doe je bij BekendeArtiestBoeken.nl.

Gastartiesten

Wanneer dit mogelijk is nodigt Kasper van Kooten ook bijzondere gasten uit voor gastoptredens met de band. Onder meer Eddy Zoë, Van Dik Hout, Shirma Rouse, Des’Ray en Bo Saris waren al eens te gast. In 2018 deed Danspaleis Van Kooten een succesvolle clubtour langs onder meer Bibelot, Vorstin, Gebroeders de Nobel, De Groene Engel, Mezz en de Neushoorn.

Feest vol herkenning

Danspaleis van Kooten is een zesmansformatie mét videoshow, eventueel uit te breiden met muzikale gast(en). De live band knalt het podium en brengt ongetwijfeld een groot feest vol herkenning vol muziek uit de 80’s (en 90’s) naar jouw evenement. Direct boeken? Neem voor Danspaleis van Kooten boeken contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte. Rasentertainer Kasper van Kooten inhuren met zijn feestconcept gaat zo eenvoudig en snel. Haal dit wervelende meezing festijn vol live muziek door gelouterde muzikanten naar jouw event. Voor boekingen Kasper van Kooten met Danspaleis van Kooten ben je bij ons op het juiste adres.
Direct Danspaleis van Kooten boeken? Klik hier voor boekingen van Danspaleis van Kooten

Danspaleis van Kooten boeken

€5.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danspaleis van Kooten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround 80's en 90's€5750,-

Vergelijkbare artiesten

€7.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand