Danspaleis van Kooten boeken

Live band mét videoschermen!
€5.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5750,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround 80's en 90's

Wil jij Danspaleis van Kooten boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Danspaleis van Kooten. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hits uit de jaren ’80 (en ’90) met een fantastische live band. Kasper van Kooten is naast bekend tv- en filmacteur (o.a. All Stars, Moordvrouw, Oogappels, Beste Kijkers, De co-assistent) zijn leven lang al drummende zanger. Hij drumde jarenlang bij Acda en de Munnik (1997-2001) en deed tours en studioplaten met ze. Ook speelde Kasper van Kooten op een Amerikaanse nummer 1 hit (L.A. Citylights) van Candy Dulfer en nam platen op met rapper Extince en singer-songwriter Bertolf Lentink.

Biografie Danspaleis van Kooten

In zijn muzikale autobiografie ‘Van Kooten en de beat’ die hij lanceert in 2022 vertelt Kasper van Kooten over zijn muzikale loopbaan: een swingend maar schurend boek over muziek en gelukDe twee plastic drumstelletjes die Kasper op zijn vijfde verjaardag van zijn opa’s en oma’s kreeg, waren het begin van een allesbepalend levensritme. Inmiddels is hij al jaren drummer en zanger.

Live band mét videoclips

In 2014 bedacht Kasper van Kooten het feestconcept Danspaleis Van Kooten, dat iedere eerste zondag van de maand stijf uitverkocht was in de Amsterdamse Nes. Het was meteen een groot succes. Danspaleis Van Kooten brengt hits uit de jaren ’80 (en ’90) met een fantastische live band én de originele videoclips waarbij ze live meespelen. Voor het publiek een dubbel feest der herkenning! Zij nemen je bij de hand en zorgen dat je binnen twee minuten staat mee te zingen en dansen. 

Boekingen van Danspaleis van Kooten

Danspaleis Van Kooten doet het fantastisch op evenementen, bedrijfsfeesten, (single) feesten, huwelijken, in clubs en op festivals. Als hoofdact of perfecte high energy afsluiter. Geen doorsnee coverband, maar de combinatie van enorme muzikaliteit en humor maakt het een abnormaal leuke feestact. Danspaleis van Kooten, het feestconcept van Kasper van Kooten boeken, doe je bij BekendeArtiestBoeken.nl.

Gastartiesten

Wanneer dit mogelijk is nodigt Kasper van Kooten ook bijzondere gasten uit voor gastoptredens met de band. Onder meer Eddy Zoë, Van Dik Hout, Shirma Rouse, Des’Ray en Bo Saris waren al eens te gast. In 2018 deed Danspaleis Van Kooten een succesvolle clubtour langs onder meer Bibelot, Vorstin, Gebroeders de Nobel, De Groene Engel, Mezz en de Neushoorn.

Feest vol herkenning

Danspaleis van Kooten is een zesmansformatie mét videoshow, eventueel uit te breiden met muzikale gast(en). De live band knalt het podium en brengt ongetwijfeld een groot feest vol herkenning vol muziek uit de 80’s (en 90’s) naar jouw evenement. Direct boeken? Neem voor Danspaleis van Kooten boeken contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte. Rasentertainer Kasper van Kooten inhuren met zijn feestconcept gaat zo eenvoudig en snel. Haal dit wervelende meezing festijn vol live muziek door gelouterde muzikanten naar jouw event. Voor boekingen Kasper van Kooten met Danspaleis van Kooten ben je bij ons op het juiste adres.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Danspaleis van Kooten kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Danspaleis van Kooten wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Danspaleis van Kooten wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Danspaleis van Kooten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Danspaleis van Kooten kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Danspaleis van Kooten boeken

Ben jij benieuwd hoe je Danspaleis van Kooten kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Danspaleis van Kooten boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Danspaleis van Kooten

Danspaleis van Kooten inhuren

€5.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danspaleis van Kooten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround 80's en 90's€5750,-

Vergelijkbare artiesten

€7.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand