The ForEverly Brothers boeken

Absolute top show! Vanaf gage!
€1.650,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1650,-
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  On stage: 2 personen
 • Soort
  Live act
 • Genre
  Everly Brothers Tribute

The ForEverly Brothers nemen u graag mee op een reis door alle hits die nog steeds een verrassende indruk achterlaten op iedere gelegenheid. Inmiddels zijn het al graag geziene gasten in binnen en buitenland en zullen alles op alles zetten om U mee te nemen naar Memory Lane.

The ForEverly Brothers boeken

he Everly Brothers….2 broers Don & Phil Everly een Amerikaans duo en een van de meest succesvolle artiesten tussen (1957-1973) – (1983-1988) met meer dan 60 miljoen verkochte platen wereldwijd. Hits als; Bye Bye Love, Wake Up Little Suzie, All I Have To Do Is Dream, Claudette, Bird Dog, Devoted To You, Problems, Take A Message To Mary, (Til) I Kissed You, Cathy’s Clown, Walk Right Back en Ebony Eyes hebben allemaal de status ‘Gouden Plaat’ behaald en zijn niet weg te denken uit onze muziekgeschiedenis. Het is daarom ook niet voor niets dat The Everly Brothers in 1997 een Grammy LIFETIME Achievement Award in ontvangst mochten nemen, ze in 2001 zijn ingewijd in the Country Music Hall of Fame, hetzelfde in 2004 in The Vocal group Hall of Fame en zelfs een eigen ster hebben op de Hollywood Walk of Fame at 7000 Hollywood Boulevard.

Boekingen van The ForEverly Brothers

Het kon dan ook niet anders dat er een tribute act zou gaan komen die de muziek van deze fantastische Everly Brothers levend zouden houden voor een nieuwe generatie met veel respect naar het origineel. En dat is nu precies het doel van de 2 zeer talentvolle artiesten Harold Verwoert en Marcel Hufnagel of beter gezegd, “The ForEverly Brothers”. Beiden zijn al van jongs af aan bekend met het repertoire en hebben de handen ineengeslagen om een show neer te zetten die vol zit met de bekende aha momentjes waarbij veel herinneringen tevoorschijn komen. Na een tour in veel uitverkochte theaters vonden zij het tijd worden om het land in te trekken met een ruim 40 minuten durende show.

Direct The ForEverly Brothers boeken ? Klik hier voor boekingen van The ForEverly Brothers

Video afspelen

The ForEverly Brothers boeken

€1.650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van The ForEverly Brothers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Live act1 x 40 minutenop aanvraagOn stage: 2 personenEverly Brothers Tribute€1650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-
€875,-
€1.450,-