Just Like George Michael boeken

€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  George Michael Tribute

De Nederlandse look a like van George Michael heeft al een ruime ervaring in diverse muziekgenres achter de rug. Zijn favoriete muziek Just like George Michaelen zijn uiterlijk passen het beste bij de ster welke bekendheid genereerde in de jaren 80 met Wham. In een 30 minuten durend spetterend optreden brengt hij de gigantische hits “Faith”, “Amazing” en vele anderen. Geboren 9 augustus 1969 artiesten naam Richard, en nu als Just like George Michael.

Just Like George Michael boeken

Muziek maken doet hij al heel zijn leven, vanaf zijn 3e jaar speelde hij de kleine trom welke hij inruilde op mijn 7e voor slagwerk. Dit heeft hij tot zijn 18e zeer fanatiek gedaan. Later is hij ook gitaar en piano gaan spelen. Met zang is hij eigenlijk best laat begonnen, hij was 25 jaar toen hij net als vele anderen bij een karaokefeest meedeed. Het eerste liedje wat hij zong was Careless Whisper van George Michael. Mensen waren enthousiast en zeiden dat zijn stem wel erg veel leek op die van George Michael zelf. Maar eigenlijk ging dit bij Richard het ene oor erin en andere eruit. Hij deed hier niets mee op dat moment, tot voor een paar jaar geleden dat hij zelf besloten had om van de superster een spetterende act te maken. Sinds 5 jaar is Richard beroeps entertainer met een allround repertoire. Maar zodra hij de nummers van George Michael zong tijdens zijn optredens werden mensen enthousiast en gingen compleet uit hun dak.

Boekingen van Just Like George Michael

Vanaf heden dus te boeken voor uw feesten, evenementen, themafeesten, café optredens enz. De nummers die voorbij komen bij deze George Michael act zijn bijvoorbeeld: Faith – I m your man – Everything she wants – Killier papa was a rolling stone – Amazing – Outside – Father Figure.

Direct Just Like George Michael huren? Klik hier voor boekingen van Just Like George Michael

Just Like George Michael boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Just Like George Michael

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonGeorge Michael Tribute€1295,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand