The Euros boeken

* Coverband * Duur: 1 x 60 + 1 x 75 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 3 personen * Genre: Allround * Maximaal 30 minuten pauze tussen sets!

€3.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

The Euros mogen met recht de drie musketiers van het feestcircuit genoemd worden. Met hits, humor en veel interactie als hun voornaamste wapens spelen ze al jarenlang elke zaal, tent en festivalweide plat.

The Euros boeken

Ondersteund met de nodige special effects storten The Euros een onbegrensde gezelligheid over het publiek heen. De mannen excelleren in meerstemmige zang en verrassen keer op keer door handig in te spelen op spontane situaties. Goedlachse toetsenist Peter zorgt voor een glimlach van oor tot oor tot het pijn doet in je kaken, broer en gitarist David laat de vlam in de pan slaan met zijn aanstekelijke enthousiasme, terwijl drummer Michiel feilloos het tempo van de avond aanvoelt en bepaalt.

Boekingen van The Euros

De drie-eenheid wisselt feilloos de leadzang af en zorgen samen voor een geluid dat tot voor kort onmogelijk werd gehouden bij een drietal. Meezingen, meedeinen en inhaken om vervolgens met gebalde vuist in de lucht het gaspedaal ouderwets in te trappen. Met nieuwe creatieve impulsen lijkt the sky the limit te zijn en belooft 2017 een glansjaar te worden voor de band.

Direct The Euros huren? Klik hier voor boekingen van The Euros

Video afspelen

The Euros boeken

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.500,-