De Coronas boeken

€5.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5950,-
 • Duur
  3 x 60 OF 2 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Wil jij De Coronas boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Coronas. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Coronas zijn het perfecte recept om uw event naar een hoger niveau te tillen. Deze artiesten spelen namelijk alles, met het publiek als belangrijkste instrument. Zij hebben het voor het zeggen tijdens de super-interactieve show van de Coronas. In Nederland zijn de Coronas een instituut met meer dan 2.500 optredens waaronder hoogtepunten als Pinkpop, Paaspop, Stenders Platenbonanza, het Holland Heineken Huis en optredens bij tv-shows zoals De Wereld Draait Door en Serious Request.

Biografie De Coronas

Vraagje: welke band speelt 5.000 nummers in een eigen decor en eigen heeft eigen originele animaties, maakt live on the spot mash ups en speelt nummers in een andere stijl? En dat live? Juist, de Coronas. Al eens de Sultans Of Swing als Cowboys-Of-Tex-Mex gehoord? Of Don’t Stop Me Now in operastijl? Ieder optreden van de Coronas is uniek. Ieder optreden van de Coronas is uniek. Door de flexibiliteit en spontaniteit van de bandleden is ieder optreden uniek. Meespelen, Karaoke en meedansen, allemaal geen probleem.

Boekingen van De Coronas

De Telefoon Machine is het kloppende hart van de Coronas-Show. Het is bepalend voor de unieke wijze waarop de band met het publiek communiceert. Just pick up the phone! Want jij bepaalt wat de Coronas spelen. Je beklimt gewoon de Telefoon Machine en vertelt de band en het publiek wat je wil horen. En laat je dan door de Coronas verrassen! Want ze spelen op zijn minst jouw muzikale wens. Maar misschien ook het liedje in een andere stijl. Of je wordt overweldigt met eigengemaakte animaties en originele acts.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Coronas kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Coronas wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Coronas wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Coronas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Coronas kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Coronas boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Coronas kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Coronas boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Coronas

De Coronas inhuren

€5.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Coronas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 60 OF 2 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenAllround€5950,-

Vergelijkbare artiesten

€5.695,-
€6.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand