De Coronas boeken

€5.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5950,-
 • Duur
  3 x 60 OF 2 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

De Coronas zijn het perfecte recept om uw event naar een hoger niveau te tillen. Deze artiesten spelen namelijk alles, met het publiek als belangrijkste instrument. Zij hebben het voor het zeggen tijdens de super-interactieve show van de Coronas. In Nederland zijn de Coronas een instituut met meer dan 2.500 optredens waaronder hoogtepunten als Pinkpop, Paaspop, Stenders Platenbonanza, het Holland Heineken Huis en optredens bij tv-shows zoals De Wereld Draait Door en Serious Request.

De Coronas boeken

Vraagje: welke band speelt 5.000 nummers in een eigen decor en eigen heeft eigen originele animaties, maakt live on the spot mash ups en speelt nummers in een andere stijl? En dat live? Juist, de Coronas. Al eens de Sultans Of Swing als Cowboys-Of-Tex-Mex gehoord? Of Don’t Stop Me Now in operastijl? Ieder optreden van de Coronas is uniek. Ieder optreden van de Coronas is uniek. Door de flexibiliteit en spontaniteit van de bandleden is ieder optreden uniek. Meespelen, Karaoke en meedansen, allemaal geen probleem.

Boekingen van De Coronas

De Telefoon Machine is het kloppende hart van de Coronas-Show. Het is bepalend voor de unieke wijze waarop de band met het publiek communiceert. Just pick up the phone! Want jij bepaalt wat de Coronas spelen. Je beklimt gewoon de Telefoon Machine en vertelt de band en het publiek wat je wil horen. En laat je dan door de Coronas verrassen! Want ze spelen op zijn minst jouw muzikale wens. Maar misschien ook het liedje in een andere stijl. Of je wordt overweldigt met eigengemaakte animaties en originele acts.

Direct De Coronas huren? Klik hier voor boekingen van De Coronas

De Coronas boeken

€5.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Coronas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 60 OF 2 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenAllround€5950,-

Vergelijkbare artiesten

€7.500,-
€5.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand