Team TNT boeken

* DJ/’MC act * Duur: 1 x 60 minuten * Exclusief geluid en techniek * On stage: 2 personen * Genre: Classis Hits in een nieuwe Party-jasje * Stilstaan is niet mogelijk!

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

De mannen van Team TNT nemen je mee in een rollercoaster van je favoriete classics, keihard partyknallers en updaten alles naar nu. Terwijl de mannen je laten zingen en springen, blijf je toch nostalgisch warm van binnen.

Team TNT boeken

Ze produceren nieuwe classics en geven de oude plaatjes een nieuw jasje zodat je favo classics ook nog niet met pensioen hoeven. Daarnaast proppen deze mannen dit in een explosieve show vol beukers, meezingers, happy hakken, sitdowns en een beetje confetti om het af te maken. Vergeet je ochtendfitness routine. Zeg al je bootcamp plannen af. En kom knallen bij de groepsles van Team TNT.

Boekingen van Team TNT

Ook zijn de mannen van Team TNT de originele partystarters achter het gouden classics concept Terug Naar Toen. De zwoele zomerhits van je eerste vakantie naar de costa’s en alle artiesten waar je vroeger een poster van boven je bed hangen passeren sowieso de revue.

Direct Team TNT boeken ? Klik hier voor boekingen van Team TNT

Video afspelen

Team TNT boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag