Fijne Deuntjes boeken

Met trompettist meerprijs € 400,- / Langere speeltijden mogelijk
€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Fijne Deuntjes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Fijne Deuntjes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Fijne Deuntjes brengt een scala aan vrolijke en herkenbare melodieën in een opzwepend hedendaags jasje.

Fijne Deuntjes boeken

Bekende hits uit deze én de vorige eeuw mengen met de hedendaagse sound. Het resultaat: een reis door de tijd als een feest van herkenning. Fijne plaatjes met verrassende beats in combinatie met een vergeten maar heerlijk “Oooh Jaaa” -tje. Je waant je op een festival of op het strand, in het zand, met de zon op je hoofd. In hun eigen woorden “The Good Life”.

Boekingen van Fijne Deuntjes

Ze hebben niet de ambitie muzikaal de nieuwste te zijn, maar zeker wel de fijnste!

Direct Fijne Deuntjes huren? Klik hier voor boekingen van Fijne Deuntjes

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Fijne Deuntjes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Fijne Deuntjes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Fijne Deuntjes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Fijne Deuntjes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Fijne Deuntjes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Fijne Deuntjes boeken

Ben jij benieuwd hoe je Fijne Deuntjes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Fijne Deuntjes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Fijne Deuntjes

Fijne Deuntjes boeken

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fijne Deuntjes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 120 minutenexclusief2 personenAllround€750,-

Vergelijkbare artiesten

€800,-
€775,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand