Jeffrey Heesen boeken

Ook te boeken samen met Brace
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Jeffrey Heesen boeken voor jouw feest of (bedrijfs) evenement? De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey Heesen maakte een verpletterende indruk. Als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6 heeft hij Nederland verovert. Zijn performance en zijn uitstraling werden door de juryteams bejubeld. Duidelijk was meteen dat Nederland een topartiest rijker is.

Jeffrey Heesen boeken

Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen op 11 september 1990 werd geboren, kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten. Al op 5-jarige leeftijd weet Jeffrey hoe de accordeon werkt, en doet hij mee aan diverse talentenjachten. In 2004 verschijnt zijn debuutsingle ‘Hey Lieve Meid’. Na zijn deelname aan BZT kan hij volop gaan schrijven en componeren. De door hemzelf geschreven zomersingle  Mag Ik De Zon Laten Schijnen’, laat al duidelijk zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek.

De Wereld Is Van Ons

Ook de opvolger ‘De Wereld Is Van Ons’ is in dezelfde stijl en wordt net zo enthousiast ontvangen. Met de single ‘One Night Stand’ laat hij zien veelzijdiger te zijn. En niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Op ‘M’n Engel’ wordt zo enthousiast gereageerd dat er ook een kerstversie verschijnt. Deze singles zijn natuurlijk te vinden op zijn debuutalbum ‘Intens’.

Boekingen van Jeffrey Heesen

Samen met producent Waylon van der Heijden maakte Jeffrey een album waar hij met recht trots op is. Buma.nl beloont zijn inspanningen met de Buma NL Award Grootste Talent. Dat Jeffrey nog meer noten op zijn zang heeft bewijst hij met het verschijnen van zijn nieuwste album Verbintenis . Daar verdiept hij zijn genre nog meer en zoekt nog meer verbreding. Persoonlijke en herkenbare sound, en niet zonder succes! Jeffrey drukt meteen zijn stempel, door zijn eigen koers te varen met eigen muziek. Waarmee hij het publiek positief weet te verrassen.

Direct Jeffrey Heesen boeken ? Klik hier voor boekingen van Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeffrey Heesen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€2495,-
Tape-act (met Brace)1 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNederlandstalig€4495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.795,-
€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand