Jeffrey Heesen boeken

Ook te boeken samen met Brace
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Jeffrey Heesen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jeffrey Heesen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey Heesen maakte een verpletterende indruk. Als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6 heeft hij Nederland verovert. Door de juryteams werd hij bejubeld. Met name zijn performance en uitstraling. Duidelijk was meteen dat Nederland een topartiest rijker is.

Biografie Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen werd geboren op 11 september 1990. Hij kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten. Al op 5-jarige leeftijd weet Jeffrey hoe de accordeon werkt, en doet hij mee aan diverse talentenjachten. In 2004 verschijnt zijn debuutsingle ‘Hey Lieve Meid’. Na zijn deelname aan BZT kan hij volop gaan schrijven en componeren. De door hemzelf geschreven zomersingle  Mag Ik De Zon Laten Schijnen’, laat al duidelijk zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek.

De Wereld Is Van Ons

In dezelfde stijl is de opvolger ‘De Wereld Is Van Ons’. Deze wordt ook net zo enthousiast ontvangen. Met de single ‘One Night Stand’ laat hij zien veelzijdiger te zijn. En niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Op ‘M’n Engel’ wordt zo enthousiast gereageerd dat er ook een kerstversie verschijnt. Deze singles zijn natuurlijk te vinden op zijn debuutalbum ‘Intens’.

Boekingen van Jeffrey Heesen

Samen met producent Waylon van der Heijden maakte Jeffrey een album waar hij met recht trots op is. Buma.nl beloont zijn inspanningen met de Buma NL Award Grootste Talent. Dat Jeffrey nog meer noten op zijn zang heeft bewijst hij met het verschijnen van zijn nieuwste album Verbintenis . Daar verdiept hij zijn genre nog meer en zoekt nog meer verbreding. Persoonlijke en herkenbare sound, en niet zonder succes! Jeffrey drukt meteen zijn stempel, door zijn eigen koers te varen met eigen muziek. Waarmee hij het publiek positief weet te verrassen. Jeffrey Heesen is ook te boeken samen met Brace voor 1 x 45 minuten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jeffrey Heesen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jeffrey Heesen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jeffrey Heesen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jeffrey Heesen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jeffrey Heesen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jeffrey Heesen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jeffrey Heesen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jeffrey Heesen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeffrey Heesen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€2995,-
Tape-act (met Brace)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNederlandstalig€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-
€3.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand