Rutger Van Barneveld boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Exclusief geluid, inclusief monitorset * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederlandstalig / Feest * Bekend van SBS6 “Ik Geloof In Mij”

€995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp
Rutger van Barneveld boeken voor een optreden ? Rutger, geboren in 1990, is sinds 2002 druk bezig met zingen en optredens. Tot aan die tijd zong hij alleen thuis, voor familie en vrienden. Totdat een goede vriend Rutger vroeg of hij tijdens een feest van de Tielse voetbalvereniging wilde zingen. Dit werd zijn eerste optreden, met zijn stereotorentje en microfoon, dood nerveus natuurlijk. Deze avond verliep zeer prettig en Rutger had zijn eerste succes te pakken. Daarna wist hij: “Dit is wat ik wil blijven doen, zingen en entertainen voor grote groepen mensen”. Rutger is een graag geziene gast op ieder feest. Zijn eerste single ”Helena” is bijzonder goed ontvangen op radio en televisie.

Rutger van Barneveld boeken

Tijdens het Waalkadefeest van Frans Duijts in 2012 is Rutger eerste geworden tijdens de battle, waarin hij het opnam tegen diverse andere talenten. Hierdoor heeft Rutger in 2014 tijdens het concert van Frans Duijts live met band een duet met hem gezongen. In december 2013 startte de zeer succesvolle real-live soap “Ik Geloof In Mij” op TV Gelderland. Mede door het succes van de soap kwam er eind juni 2013 een nieuwe single uit geschreven door René Le Blanc en Frank van Etten met de titel “Een dag uit duizend dromen”. Eind 2015 kwam er een vervolg op de succes serie van omroep Gelderland genaamd: ”Hoe is het nu met”.

Boekingen van Rutger van Barneveld

In 2020 en in 2021 neemt Rutger deel aan het tv reality programma op RTL4, “Ik Geloof In Mij”. Een tv programma met collega zangers als Dave van Well, Dario, Johan Kettenburg, Rene le Blanc en Wally McKey.

Landelijke bekendheid

Vanwege het feit dat er wekelijks circa 1,2 miljoen mensen naar deze reality soap keken, heeft Rutger hiermee ook landelijke bekendheid gekregen. Rutger brengt, samen met zijn collega’s uit de serie in april 2021 ook een single uit, genaamd “Zing, Feest En Dans Elke Dag”. Direct Rutger van Barneveld boeken ? Klik hier voor boekingen van Rutger van Barneveld

Video afspelen

Rutger Van Barneveld boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€895,-
€1.295,-