Russo boeken

Prijscategorie: € 1.500,- tot € 2.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Russo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Russo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op zijn 13e ontwikkelde Russo zijn liefde voor produceren en op z’n veertiende haalde radiozender SLAM! hem naar De Avondploeg. Het balletje ging daarna sneller rollen: Russo belandde in de studio met artiesten als Dirtcaps, Yellow Claw en Sevn Alias.

Russo boeken

Na de Herman Brood Academie besefte hij dat er één manier is om zijn muziek in zijn tempo de wereld in te sturen. “Het was door mijn liedjes zelf te gaan schrijven, produceren én inzingen.” Zo geschiedde: de eerste single ‘Spend Niet’ kwam uit en ook de tweede single ‘Bij Jou Bleef’ verscheen onlangs.

Boekingen van Russo

Op 20 september 2019 verschijnt het eerste deel van Russo’s album Ego in de vorm van een EP met vijf tracks. “Later dit jaar worden nog twee delen uitgebracht.” Met zijn frisse, dansbare en persoonlijke liedjes staat Russo op het punt om de streams naar zich toe te trekken!

Direct Russo huren? Klik hier voor boekingen van Russo

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Russo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Russo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Russo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Russo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Russo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Russo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Russo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Russo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Russo

Russo boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Russo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand