Russo boeken

€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Russo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Russo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Rutger van Eck, beter bekend onder zijn artiestennaam Russo, is een Nederlandse muziekproducent en rapper die op jonge leeftijd zijn bekendheid verwierf met zijn debuut-EP ‘Vergeet Me Niet,’ uitgebracht bij het prestigieuze muzieklabel Top Notch’ Twee jaar later, in 2021, verraste Russo opnieuw de muziekwereld met zijn album ‘Eenzame Grote Dromers’. Dit prachtige album weerspiegelt zijn veelzijdigheid, waarbij hij niet alleen rapt maar als producer ook volledig zijn eigen stempel drukt op de muziek.

Biografie Russo

Naast zijn succesvolle solo-projecten heeft Russo een bewonderenswaardige reputatie opgebouwd als befaamde producent voor de muziekgroep Bankzitters. Zijn producties voor nummers zoals ‘Stapelgek,’ ‘Je Blik Richting Mij,’’Is Dat Nou Echt?’ ‘Bali,’ en ‘Offline Beschikbaar’ oogsten niet alleen lof in de muziekindustrie, maar hebben ook gezorgd voor een indrukwekkend totaal van meer dan 50 miljoen streams. Sinds 2023 is Russo ook te zien op YouTube, waar hij muziek gerelateerde content creëert die zijn fans en volgers dichter bij zijn artistieke proces brengt.

Boekingen van Russo

Met zijn unieke stijl, grenzeloze toewijding en voortdurende artistieke evolutie, blijft Russo een opvallende naam in de Nederlandse muziekscene. Zijn passie voor muziek kent geen grenzen, en zijn vermogen om diepe emoties en inspirerende verhalen om te zetten in krachtige nummers maakt hem tot een veelbelovende persoonlijkheid binnen de hedendaagse muziekwereld.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Russo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Russo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Russo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Russo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Russo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Russo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Russo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Russo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Russo

Russo inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Russo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.495,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand