Romy Monteiro boeken

Richtgage: boven € 4.000,- / Bekend van “The Bodyguard”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Romy Monteiro's carrière begon bij haar onverwachte deelname aan The Voice of Holland, waar zij iedereen verraste met haar geweldige stemgeluid. Ze bereikte de kwartfinale en haar carrière in de entertainmentwereld raakt in een stroomversnelling. Naast verschillende presentatieklussen bij o.a. AVROTROS en SBS6 sleepte zij een 3-jarig platencontract bij 8 Ball Music in de wacht. Zonder enige twijfel wordt zij gevraagd om de hoofdrol te spelen in de musical 'The Bodyguard'. Een verfilmd verhaal waar de muziek van Whitney Houston de rode draad is.

Romy Monteiro boeken

Deze door Albert Verlinde en Stage Entertainment geproduceerde musical, groeit uit tot de meest succesvolle musical van het seizoen 2016/ 2017. 'The Bodyguard' is uitgeroepen tot de 'Beste grote musical' bij de uitreiking van de Musical Awards 2017 in Utrecht. De musicalprijzen werden uitgereikt in het Utrechtse Beatrixtheater, de thuishaven van The Bodyguard. Romy Monteiro wint met haar hoofdrol de 'Musical Award voor aanstormend talent én scoort een #1-hit in de Album Top 100. In 2016 deed ze samen met haar moeder Antje Monteiro mee aan het programma Dance Dance Dance. Ze werden in de 4e aflevering geëlimineerd. Op 10 februari 2017 bracht Romy Monteiro haar eigen cd uit, genaamd A Tribute To Whitney, met verschillende hits van Whitney Houston. Dit album kwam op nummer 1 terecht in de Album Top 100. Binnenkort lanceert Romy Monteiro nieuwe muziek, waarbij de focus op Nederlandstalige popmuziek zal liggen.

Boekingen van Romy Monteiro

Romy Monteiro is breed inzetbaar op (bedrijfs)evenementen, terrasfeesten en dinnershows: van klein en akoestisch tot groots en uptempo, en uiteraard ook presentatieklussen! Wij denken graag met u mee over de perfecte invulling van Romy's optreden.

Direct Romy Monteiro boeken ? Klik hier voor boekingen van Romy Monteiro

Video afspelen

Romy Monteiro boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Romy Monteiro

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act1 x 30 minutenExclusief, betreft inprikgageOn stage: 1 persoonAllroundOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag