Rob Ronalds boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 1 persoon * Genre: Feest / Nederlandstalig

€1.495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Dat Rob Ronalds inmiddels de status heeft van bekende Nederlander mag ondertussen wel duidelijk zijn. Rob is bekend van o.a. Cooldown Café, het tv-programma Ab Normaal en het dagelijks op TV-Oranje te bekijken programma Holland Clip Festival.

Rob Ronalds boeken

Rob Ronalds maakte vele singles. Zijn grootste hit tot nu toe is “Kleine blonde Mariandel”. Daarnaast had hij een geweldige kroegenhit in het voorjaar van 2008 met “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven”. Vorig jaar (2007) zorgde de uit de handel genomen single “Bloed zweet & de vlieger” voor de nodige opschudding en kreeg Rob Ronalds veel aandacht in de bladen en op tv. In oktober van 2008 verschijnt de nieuwe single van Rob Ronalds: “Haar rode lampie”. Een geweldige feestknaller met als onderwerp een “meisje van plezier”.

Boekingen van Rob Ronalds

Op de bühne is Rob Ronalds een kanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op z'n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met optredens in zowel binnen- als buitenland bewezen een entertainer van grootse klasse te zijn. Daarnaast is Rob's podiumhumor van grote klasse! Rob Ronalds is een absolute aanrader én een zekerheid voor een geslaagde feestavond!

Direct Rob Ronalds huren? Klik hier voor boekingen van Rob Ronalds

Video afspelen

Rob Ronalds boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€650,-