Jesse Prins boeken

Volksartiest die ontdekt is door social media
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Jesse Prins boeken voor jouw feest of evenement? Ontdekt worden via social media; je hoort het over artiesten als Davina Michelle. Of internationale artiesten zoals Olivia Rodrigo. Maar een volksartiest die via deze weg ontdekt is?

Jesse Prins boeken

Het overkwam Jesse Prins. Hij is slechts 21 jaar wanneer niemand minder dan Tino Martin hem op het podium haalt, en vervolgens zijn eigen oren niet gelooft. Het filmpje gaat viraal op Dumpert, de opmerkingen onder de video spreken voor zich: de jongen naast Tino is een groot talent.

Volkszanger boeken

Dat talent viel ook op bij artiest Billy Dans en producer John Dirne. Zij benaderden Jesse Prins; “Eigenlijk was het nooit mijn plan om artiest te worden. Natuurlijk vond ik het leuk om te zingen en riepen familie en vrienden dat ik daar iets mee moest doen, maar dat het zo zou lopen had ik niet durven dromen!” En zo snel kan het inderdaad gaan: amper een jaar nadat hij viraal ging heeft Jesse Prins zijn eerste platencontract getekend bij CTM Music.

Boekingen van Jesse Prins

‘Altijd & Overal’ is de eerste single van Jesse Prins en is geschreven door Billy Dans, Henny Thijssen, Jochem Fluitsma en geproduceerd door John Dirne. De single is vanaf 14 juli te beluisteren via de bekende streamingsdiensten.

Direct Jesse Prins boeken? Klik hier voor boekingen van Jesse Prins

Jesse Prins boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jesse Prins

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand