Jesse Prins boeken

Volksartiest die ontdekt is door social media
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Jesse Prins boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jesse Prins. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ontdekt worden via social media; je hoort het over artiesten als Davina Michelle. Of internationale artiesten zoals Olivia Rodrigo. Maar een volksartiest die via deze weg ontdekt is?

Biografie Jesse Prins

Het overkwam Jesse Prins. Hij is slechts 21 jaar wanneer niemand minder dan Tino Martin hem op het podium haalt, en vervolgens zijn eigen oren niet gelooft. Het filmpje gaat viraal op Dumpert, de opmerkingen onder de video spreken voor zich: de jongen naast Tino is een groot talent.

Volkszanger boeken

Dat talent viel ook op bij artiest Billy Dans en producer John Dirne. Zij benaderden Jesse Prins; “Eigenlijk was het nooit mijn plan om artiest te worden. Natuurlijk vond ik het leuk om te zingen en riepen familie en vrienden dat ik daar iets mee moest doen, maar dat het zo zou lopen had ik niet durven dromen!” En zo snel kan het inderdaad gaan: amper een jaar nadat hij viraal ging heeft Jesse Prins zijn eerste platencontract getekend bij CTM Music.

Boekingen van Jesse Prins

‘Altijd & Overal’ is de eerste single van Jesse Prins en is geschreven door Billy Dans, Henny Thijssen, Jochem Fluitsma en geproduceerd door John Dirne. De single is vanaf 14 juli te beluisteren via de bekende streamingsdiensten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jesse Prins kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jesse Prins wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jesse Prins wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jesse Prins online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jesse Prins kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jesse Prins boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jesse Prins kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jesse Prins boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jesse Prins

Jesse Prins inhuren

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jesse Prins

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.795,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand