Rene Eshuijs boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Rene Eshuijs boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 200 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig / Internationaal
  • 2 x 30 minuten: € 550,- / 3 x 30: € 650,-

Rene Eshuijs is een allround zanger/entertainer die nummers ten gehore brengt van o.a. Jan Smit, Frans Bauer, Tom Jones, Lionel Richie, Elvis, Lee Towers, Neil Diamond, Volumia, Rene Froger, Wolter  Kroes, en van Andre Hazes tot Marco Borsato en alles daar tussenin. 

Rene Eshuijs boeken

Mede door zijn grote ervaring, motivatie en vooral enthousiasme heeft hij met zijn optredens door het hele land intens contact met zijn publiek en is succes verzekerd! Wanneer u dan ook een party of een evenement zou organiseren met René Eshuijs, is dit absoluut een heel goede keuze...Dat René zijn allergrootste hobby zingen was, bleek wel uit het feit dat hij zich op zeer jonge leeftijd bezig hield met alles wat maar met muziek te maken had. Op zich ook niet verwonderlijk want René komt uit een muzikale familie. Zo heeft hij 5 jaar een drive-in show gerund is hij 3 jaar de lead zanger van een band geweest maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, hij wou meer.

Boekingen van Rene Eshuijs

Om optimaal gebruik van zijn stem te kunnen maken heeft hij 4 jaar klassiek zangles genoten. Ook heeft hij mee gedaan aan verschillende talentenjachten om ervaring op te doen om voor een breder publiek op te treden.  En met succes want zo heeft hij met diversen bekende artiesten het podium gedeeld. Gordon, Gerard Joling, De Havenzangers, Oscar Harris en meerdere. Na 12 jaar is hij waar hij wezen wil en heeft van zijn hobby zijn beroep kunnen maken en zit nu in het professionele circuit. Tijdens zijn optreden komen de Evergreens, de Amsterdamse meezingers, Ballads, feestnummers en de echte stampers allemaal aan bod. Kortom een super gezellig feest.  Mede door zijn grote ervaring, motivatie en vooral enthousiasme heeft hij tijdens zijn optredens door het hele land intens contact met zijn publiek en is succes verzekerd! Een eigentijdse zanger met gevoel voor entertainment en perfectie.

Direct Rene Eshuijs huren? Klik hier voor boekingen van Rene Eshuijs


Toon meer