Evert Wolters boeken

Vanaf-gage: ex (eventuele) reiskosten / incl. geluid mogelijk
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Evert Wolters boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Evert Wolters. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Evert Wolters is geboren en getogen in Emmen. Nadat hij in groep 8 op de basisschool tijdens de afscheidsmusical het publiek mocht entertainen met een solo-nummer, begon hij de muziek pas een aantal jaren later op de HAVO weer op te merken.

Biografie Evert Wolters

Op advies van zijn muziekdocent deed hij mee aan de jaarlijkse Culturele Avond. Tijdens deze avond kreeg hij leuke reacties op het nummer “Alles of Niets” van Jannes die hij aan het publiek ten gehore gaf. Hierna was hij vastbesloten om het jaar erop terug te keren. Alleen dit keer nog Na zijn studietijd begon hij een muzikale carriere op te starten. Alsof het zo moest zijn kwam hij bij topproducer Martin Sterken terecht die precies had wat hij zocht in een debuutsingle. Dit is “Ik ben nog steeds op jou verliefd” geworden.

Boekingen van Evert Wolters

Voor de toekomst wil Evert zijn ervaring op het podium uitbreiden door zoveel mogelijk op te treden en wil hij nummers blijven ontwikkelen die hem nauw aan het hart gaan. Zo probeert hij zijn plekje te vinden in de rijke bibliotheek aan Nederlandse artiesten en kijkt hij met een lach naar datgene wat komen gaat!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Evert Wolters kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Evert Wolters wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Evert Wolters wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Evert Wolters online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Evert Wolters kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Evert Wolters boeken

Ben jij benieuwd hoe je Evert Wolters kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Evert Wolters boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Evert Wolters

Evert Wolters inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Evert Wolters

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€495,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand