Rene Becker boeken | BekendeArtiestBoeken.NL

Rene Becker boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Inclusief geluid tot 500 personen: € 795,-

Het leven van de enthousiaste René Becker zit vol actie en staat steevast bol van verrassingen. Eén van de bekendste Stadskanaalsters pakt elke uitdaging met beide handen aan en maakt er wat van. ‘Je krijgt wat je geeft’ is zijn levensmotto! Zo kon het gebeuren dat René al op jonge leeftijd zijn eigen vrijetijds kleding zaak had in de Amsterdamse Kalverstraat, iets wat je nou niet direct van een Groninger losbol verwacht.

Rene Becker boeken

Gedreven door zijn avontuurlijke karakter klom René jaren geleden spontaan op het podium bij een feestje in de voetbal kantine van zijn cluppie SC Stadskanaal. Het publiek was laaiend enthousiast en voor hij het wist was hij zomaar een veelgevraagde artiest op allerlei feesten en evenementen. Dat zijn grote passie voetbal daar nu voor moet wijken deert de energieke lefgozer niet. ‘Het zingen is spontaan in mijn leven gekomen en ik heb er echt lol in. Dat zangles voor mij zo’n belangrijk vak zou worden, dat had ik vroeger zeker niet verwacht’. Het leven van René bestaat uit optreden en met veel enthousiasme werken aan zijn carrière als artiest. Vele van zijn swingende nummers waaronder ‘Jij bent een wonder’ , ‘Als een Komeet’ en ‘Maar Vanavond’ zijn inmiddels hits in Nederland. De regionale media en radiozenders hebben René Becker in de armen gesloten. René kan zich inmiddels verheugen op een elke dag groeiend aantal fans en bezit een heuse fanclub.

Boekingen van Rene Becker

Na Rene’s eerste album in 2005, met de toepasselijke titel ‘Verwonderd’ is inmiddels ook zijn tweede album verschenen in 2008 bij platenmaatschappij Maura Music Zuidbroek. Een professioneel en compleet vervolg op het eerst album met hierop een aantal muzikale hoogstandjes. Een muzikaal veelzijdig album met een aantal zelfgeschreven teksten die heel dicht bij René staan. Dat René een gevoelige en kritische persoonlijkheid bezit, bewijst hij temeer met deze veelzijdige stap in de richting van zijn droom. Het tweede album, getiteld ‘Voor Jou’, droeg hij op aan zijn overleden moeder. Na twee live concerten met de superband Diep Triest, zal er jaarlijks in de Noordelijke supermarkten een muzikale tour opgezet worden in samenwerking met Amstel bier. Met de singles ‘Eén en al gezelligheid’ en ‘Ogen dicht en doorgaan’ heeft René zijn populariteit zeker weten te verhogen. Op zijn eigen website renebecker.nl en vele sociale netwerksites treffen de fans en René elkaar bijna dagelijks. Zijn opgewekte stemgeluid en muziek galmen inmiddels uit vele speakers en zijn onbevangen en openhartige persoonlijkheid maken hem geliefd bij een breed publiek. Dat hij naast het zingen behoort tot de sportiefste zangers van Nederland dankt hij mede aan zijn inzet tegen ‘Kinderen met Overgewicht’. Menig hardloopwedstrijd grijpt hij aan om dit toenemende maatschappelijk probleem in de publiciteit te krijgen. In 2014 heeft hij zijn 10-jarig jubileum gevierd met live-band in een grote feesttent. Zijn grootste fan, zijn vader, heeft dit helaas niet meer mogen meemaken. Het heeft hem inmiddels gebracht van bruiloft tot kroeg, van megapiratenfeest tot stadion. Zijn fans zijn het eensgezind: ‘René Becker verdient het gewoon om genoemd te worden bij de beste artiesten’.

Direct Rene Becker huren? Klik hier voor boekingen van Rene Becker


Toon meer