Danilo Kuiters boeken

Bekend van o.a. ‘Laat Ze Allemaal’ en ‘Zijn Het Je Ogen’
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij zanger Danilo Kuiters boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Danilo Kuiters werd op 22 juli 1997 geboren in Amsterdam en zingen is zijn grote passie. Hij is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige artiest in Amsterdam en omstreken. Danilo werd in 2019 bekend bij het publiek door het nummer ‘Laat Ze Allemaal..’. Het nummer is inmiddels meer dan 2 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Danilo Kuiters boeken

Danilo Kuiters was dé Nederlandstalige verrassing in The Voice Of Holland 2020. Nadat hij eerder in 2016 had meegedaan aan de Blind Auditions mocht hij dit jaar onder coach Lil ’Kleine Nederland verrassen met zijn deelname.Koos Alberts’ succes “Zijn Het Je ogen” werd in de nieuwe versie van Danilo breed omarmd en is veelbeluisterd.

Nederlandstalige zanger

Onder leiding van c Lil’ Kleine overleefde hij ronde na ronde en haalde hij de live shows waar meer dan een miljoen mensen Danilo zullen gaan zien. Marco Borsato complimenteerde hem al en noemde hem de nieuwe generatie Nederlandstalige zanger.

Boekingen van Danilo Kuiters

Zingen is Danilo zijn grote passie en nog voordat hij kon praten had hij al een microfoon in de hand en zat hij als 5-jarige bij Andre Hazes op schoot tijdens een optreden om samen met hem een nummer te zingen.

Direct Danilo Kuiters boeken? Klik hier voor boekingen van Danilo Kuiters

Danilo Kuiters boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danilo Kuiters

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.195,-
€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand