Rein Mercha boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Rein Mercha boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig / Gipsy
  • Bekend van SBS "Bloed, Zweet & Tranen" 2013

Wilt u Rein Mercha boeken? Dan doet u dit natuurlijk bij BekendeArtiestBoeken.NL! Rein Mercha, boegbeeld van de vaderlandse reizigers, gooit het met zijn nieuwe cd over een andere boeg. Weg zijn de gipsy-invloeden, daarvoor in de plaats het authentieke levenslied vermengd met pop.

Rein Mercha boeken

Een idee van producer Tom Peters, waarmee Rein al tientallen jaren samenwerkt. “Hij kent mij precies”, stelt Rein. “Dit album moet een stevige rentree worden. Kijk, in de zigeunerkringen ben ik wel bekend, maar er zit meer in. Het wordt nu tijd daarvoor!”

Rein Mercha huren

Een voorproefje van het nieuwe geluid is single ‘Met hart en ziel’. Een orkestraal gearrangeerd nummer waarin Reins herkenbare stemgeluid en evenzo herkenbare snik een hoofdrol voor zich opeisen. Een lied met een Hazes-sfeertje. Een lied dat in vele oude bruine kroegen, waar het bier bijna uit de muren komt sijpelen, hard meegezongen zal worden.

Boekingen van Rein Mercha

Het laatste wat Rein wil zijn, is een copycat, maar die referentie naar het geluid van André Hazes is niet per ongeluk. Niet voor niets deed hij in 2013 mee aan SBS6-programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’, waarbij hij tweede werd. Rein kende de zanger ook persoonlijk. De twee zongen ooit een duet, een echt gipsynummer. “Hazes had een snik en ik ook. Maar ik behoud mijn eigen identiteit. Onze passie is echter hetzelfde.”

Rein Mercha inhuren

Rein is een van dé entertainers van Nederland, sinds de succesvolle BZ&T uitzendingen een begrip voor de Nederlandstalige fans, zijn optredens….. één geweldig feest! Rein Mercha boekt u bij BekendeArtiestBoeken.NL!

Direct Rein Mercha huren? Klik hier voor boekingen van Rein Mercha

 


Toon meer