Tommie Christiaan boeken

Bekend van o.a. “Op Zoek Naar Zorro”
€2.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2475,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief B- of monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Musical

Tommie Christiaan laat momenteel iedere week zien dat hij over een zeer veelzijdig zangtalent beschikt, in de muzikale serie ‘Beste Zangers’ op NPO 1. Hij oogst daarmee veel lof van zijn collega’s en van het grote publiek. Naast het feit dat Tommie een veelgevraagde musicalartiest is, legt hij zich ook toe op een zangcarrière als soloartiest.

Tommie Christiaan boeken

Tommie is bekend van zijn grote repertoire aan theaterrollen. Hij schitterde o.a. in High School Musical, Love Me Tender, Zorro, The Little Mermaid, Grease en HAIR. De rol in Zorro had hij te danken aan het tv-programma ‘Op Zoek Naar Zorro’, waardoor hij bekend werd bij het grote publiek.

Boekingen van Tommie Christiaan

Met zijn krachtige stem heeft Tommie al menig publiek omvergeblazen. Dat hij niet alleen kan zingen op de planken laat hij dan ook zien in het programma ‘Beste Zangers’ waarbij hij iedereen keer op keer verrast. Hij stopt de nummers van zijn bekende collega’s geheel in een eigen jasje en laat zo zien dat hij verschillende stijlen neer kan zetten. Zo zingt Tommie ook graag akoestisch en vormt hij samen met gitarist Nigel Schat het muzikale duo Tommie & Nigel.

Direct Tommie Christiaan huren? Klik hier voor boekingen van Tommie Christiaan

Tommie Christiaan boeken

€2.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tommie Christiaan

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief B- of monitorset1 persoonMusical€2475,-

Vergelijkbare artiesten

€2.395,-
€2.495,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand