Emanuel boeken

Veelzijdige entertainer/zanger
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Emanuel boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Emanuel. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie van Emanuel

Emanuel (artiestennaam van Emmanuel Anning) zit al meer dan 16 jaar in het vak. De geboren entertainer begon zijn carrière als de leadzanger van Coverband The Tour. Een band die wordt gezien als één van de beste coverbands van Nederland. Maar ook in het buitenland heeft Emanuel als artiest groot succes. Van Europa tot Azië staat hij bekend om zijn energieke optredens. Sinds 8 jaar is hij ook één van de vaste smaakmakers in Val Thorens bij de Folie Douce. Aan ervaring dus geen gebrek! Emanuel weet van elk evenement/bedrijfsfeest een spetterende show te maken.

Eigen show

Emanuel is nu te boeken met een spetterende eigen show. Ruim 30 minuten zingt hij de populaire en herkenbare hits van de afgelopen jaren. Deze waanzinnige show is een must have voor ieder bedrijfsfeest/evenement. Hits van toen, maar vooral van nu komen voorbij. Door middel van zijn energieke interactie met het publiek en zijn charmes verandert elk feest in een spektakel waar men nog vaak aan zal terugdenken. Emanuel kent vele successen in zijn carrière en heeft met bijna alle grote artiesten uit Nederland het podium gedeeld. Zijn meest bijzondere herinnering is, dat hij was gevraagd om in het voorprogramma op te treden van Golden Earring. Daarnaast heeft hij landelijke bekendheid vergaard door zijn deelname aan seizoen 2 van The Voice of Holland. Daarin nam hij deel aan de liveshows.

Veelzijdig in muziek

De afgelopen jaren zet hij zijn veelzijdigheid ook in door samen te werken met verschillende soorten dj’s. Van Deep House, Tech-House tot R&B of HipHop. Met zijn vocale kwaliteiten geeft hij aan elk nummer een bijzondere twist. Maar ook op de Nederlandse smartlappen, laat hij iedere avond het publiek volledig uit zijn bol gaan.

Boekingen van Emanuel

Emanuel was 6 jaar oud en woonde in Ghana met zijn zeven broers en zussen. Zijn moeder pendelde op en neer tussen Ghana en Amsterdam en nam op de terugweg vaak muziekvideo’s voor hem mee. Emanuel was meteen verkocht toen hij voor het eerst Michael Jackson zag en wilde vanaf dat moment entertainer worden.
Met vallen en opstaan perfectioneerde Emanuel zijn liedjes met bijbehorende danspasjes die hij op Ghanese feestjes uitvoerde…en met groot succes! Zo groot, dat zijn moeder voor hem een Michael Jackson pak huurde. Zo kon de geboren entertainer doorgroeien tot een artiest van grote klasse.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Emanuel kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Emanuel wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Emanuel wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Emanuel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Emanuel kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Emanuel boeken

Ben jij benieuwd hoe je Emanuel kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Emanuel boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Emanuel

Emanuel inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Emanuel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllround€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.750,-
€2.295,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand