Pierre Van Dam boeken

* Tape -act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederlandstalig

€895,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Pierre van Dam werd op 4 januari 1966 in de Amsterdamse Jordaan geboren, net geen kerstkind dus,maar dat neemt niet weg dat hij al zeer snel talent bezat om naam te maken in de Nederlandse showbusiness. Dit uitte zich in het feit dat hij op zeer jonge leeftijd te zien was in de piste van een Nederlands kindercircus. Na deze periode nam Pierre deel aan diverse talentenjachten in heel Nederland, en daaruit bleek al snel dat Pierre over een stem beschikte die klinkt als een klok.

Pierre Van Dam boeken

Bij zijn optredens werd hij geconfronteerd met “keien” van het Nederlandstalig zangrepertoire als Manke Nelis, Koos Alberts , Johnny Jordaan, Andre Hazes en vele anderen. Een groot deel van het Nederlands kijkerspubliek heeft hem reeds kunnen aanschouwen in de “Henny Huisman's Soundmixshow”, en sindsdien ging zijn aankomende ster alleen maar opwaarts. Ondanks dat Pierre veel liedjes zingt van Amsterdamse grootheden was zijn grootste wens een eigen repertoire te bouwen met liedjes uitsluitend voor hem geschreven.

Boekingen van Pierre Van Dam

Dit was snel gebeurd. Bart v.d. Post en Peter de Wijn, beter bekend als de tekstschrijver en producer/componist van artiesten als Gerard Joling en Koos Alberts hebben speciaal voor Pierre de single “Dat bruine Cafe”geschreven. Deze single werd een top-40 hit, en zo begon voor Pierre eindelijk een leven als fulltime artiest.

Direct Pierre van Dam huren? Klik hier voor boekingen van Pierre van Dam

Video afspelen

Pierre Van Dam boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.395,-
€795,-