Ed Palermo boeken

Ook te boeken als Crooner- of Kerstzanger
€875,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €875,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig/Amsterdams/Engelstalig

Wil jij Ed Palermo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ed Palermo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ed kwam ter wereld als zoon van een zeer muzikale familie en slechts 14 jaar oud had hij zijn eerste optreden in de band van zijn vader.( de Palermo`s ). Als drummer, want drummen was zijn grote liefde, kwam hij erachter dat het publiek het op prijs stelde als hij zong, hetgeen door de jaren heen tot meer succes leidde. Repertoire van Lee Towers, Engelbert Humperdinck, Tom Jones en vele anderen ging er, door Ed gezongen, in als koek. Al snel kwam hij tot de ontdekking dat Nederlandstalige muziek bij een groot publiek lekker in het gehoor lag en dat zijn Amsterdamse stem zich bij uitstek leende voor dit soort repertoire. Met nummers van Johnie Jordaan, Manke Nelis, Andre Hazes en vele anderen zette hij menig feestje op z’n kop.

Biografie Ed Palermo

Het leuke is dat met dit begrip, ook een te verwachten stuk gezelligheid mee komt… Begrippen zoals de Jordaan, de Wallen of Walletjes, Rembrandplein, Leidseplein, de Dam, museumplein en vele ander gezellige locaties in Mokum..Deze stad bracht al vele artiesten voort, zoals Johnie Jordaan, Willy Alberti, Manke Nelis, Andre Hazes, Koos Alberts, Rene Froger, Tino Martin en vele anderen.

Boekingen van Ed Palermo

Amsterdammer Ed Palermo`s album “Amsterdam Heeft t” is een Puur Amsterdamse CD Het cd album “Kom naar Amsterdam” is een mix van heerlijke Amsterdamse en Nederlandse liedjes. Leuk is dat de titel song van dit album is geschreven door de componist van de over bekende Amsterdamse Hit “Big City” gezongen door Tol Hansse.

Amsterdamse zanger boeken

Maar Ed Palermo kan méér dan alleen maar Amsterdamse liedjes zingen! Deze veelzijdige artiest uit Amsterdam, deelnemer van The Voice Senior 2021, heeft een breed repertoire. Uiteenlopend van Golden Oldies tot vele Engelse en Nederlandstalige hits. Voor uw receptie, diner, zakenlunch, dans-event, of anders.Eén ding staat als een paal boven water, voor uw feest of evenement is Ed een absolute aanrader!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ed Palermo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ed Palermo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ed Palermo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ed Palermo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ed Palermo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ed Palermo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ed Palermo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ed Palermo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ed Palermo

Ed Palermo inhuren

€875,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ed Palermo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig/Amsterdams/Engelstalig€875,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand