Ed Palermo boeken

Ook te boeken als Crooner- of Kerstzanger
€875,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €875,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig/Amsterdams/Engelstalig

Wil jij Ed Palermo boeken voor jouw feest of evenement? Ed kwam ter wereld als zoon van een zeer muzikale familie en slechts 14 jaar oud had hij zijn eerste optreden in de band van zijn vader.( de Palermo`s ). Als drummer, want drummen was zijn grote liefde, kwam hij erachter dat het publiek het op prijs stelde als hij zong, hetgeen door de jaren heen tot meer succes leidde. Repertoire van Lee Towers, Engelbert Humperdinck, Tom Jones en vele anderen ging er, door Ed gezongen, in als koek. Al snel kwam hij tot de ontdekking dat Nederlandstalige muziek bij een groot publiek lekker in het gehoor lag en dat zijn Amsterdamse stem zich bij uitstek leende voor dit soort repertoire. Met nummers van Johnie Jordaan, Manke Nelis, Andre Hazes en vele anderen zette hij menig feestje op z’n kop.

Ed Palermo boeken

Het leuke is dat met dit begrip, ook een te verwachten stuk gezelligheid mee komt… Begrippen zoals de Jordaan, de Wallen of Walletjes, Rembrandplein, Leidseplein, de Dam, museumplein en vele ander gezellige locaties in Mokum..Deze stad bracht al vele artiesten voort, zoals Johnie Jordaan, Willy Alberti, Manke Nelis, Andre Hazes, Koos Alberts, Rene Froger, Tino Martin en vele anderen.

Boekingen van Ed Palermo

Amsterdammer Ed Palermo`s album “Amsterdam Heeft t” is een Puur Amsterdamse CD Het cd album “Kom naar Amsterdam” is een mix van heerlijke Amsterdamse en Nederlandse liedjes. Leuk is dat de titel song van dit album is geschreven door de componist van de over bekende Amsterdamse Hit “Big City” gezongen door Tol Hansse.

Amsterdamse zanger boeken

Maar Ed Palermo kan méér dan alleen maar Amsterdamse liedjes zingen! Deze veelzijdige artiest uit Amsterdam, deelnemer van The Voice Senior 2021, heeft een breed repertoire. Uiteenlopend van Golden Oldies tot vele Engelse en Nederlandstalige hits. Voor uw receptie, diner, zakenlunch, dans-event, of anders.Eén ding staat als een paal boven water, voor uw feest of evenement is Ed een absolute aanrader!

Direct Ed Palermo boeken? Klik hier voor boekingen van Ed Palermo

Ed Palermo boeken

€875,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ed Palermo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig/Amsterdams/Engelstalig€875,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand