Pianohouse The Band boeken

* Cover/Pianoband * Duur: 3 x 50 minuten in 4 uur * Geluid: inclusief tot 500 personen * Bezetting: 4 muzikanten + DJ * Genre: Allround * INCLUSIEF DJ!

€2.795,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

PianoHouse “The Band” is de ultieme topband geformeerd met de beste muzikanten van The PianoHouse, die een vaste originele setlist het podium afknalt waardoor iedere tent keihard wordt plat gespeeld.

Pianohouse The Band boeken

Natuurlijk staan er vleugels op het podium alleen nu aangevuld met drum gitaar en ons blaaswonder die op 7 verschillende blaasinstrumenten speelt en desgewenst extra zangeressen. Ook kunnen we een PianoHouse-DJ meesturen die samen met de band een superstrakke en originele set neerzet en die na het live podiumgeweld de zaal nog even laat doorswingen.

Boekingen van Pianohouse The Band

Kortom, een totale avondinvulling op topniveau! PianoHouse “The Band” kan ook worden ingehuurd om professionele artiesten te begeleiden. Diverse PianoHouse muzikanten maken al deel uit van de band van grote artiesten (Waylon, Miss Montreal, Postman, Wolter Kroes). Wees op tijd met boeken, voordat een ander je voor is. Er bestaat namelijk maar 1 PianoHouse “The Band”.

Direct Pianohouse The Band huren? Klik hier voor boekingen van Pianohouse The Band

Video afspelen

Pianohouse The Band boeken

€2.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.675,-
€2.975,-