Cherry & The Sugarstuds boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 90, 2 x 60 of 3 x 50 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Cherry & The Sugarstuds boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Cherry & The Sugarstuds. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wat heb je nodig als je een feest geeft of een evenement organiseert? Een zaal vol dansende mensen natuurlijk! En dat is nou precies wat Cherry & the Sugarstuds voor je regelt.

Biografie Cherry & The Sugarstuds

Wil je rock? Geen probleem. Liever funk? Dan krijg je funk! Misschien ben je een fan van oldschool 90’s dance of ga je juist lekker op de nieuwste hits? Het gaat er om dat het jouw feest is en dat je krijgt wat je wil. Dat is het doel van Cherry & the Sugarstuds. Met ruim vijf jaar ervaring en talloze feesten achter de rug voelt de band het publiek feilloos aan.

Coverband boeken

Cherry & the Sugarstuds bestaat uit professionele muzikanten, afgestudeerd aan de Rockacademie. Ze hebben hun sporen op zowel binnen – als buitenlandse podia verdiend en staan garant voor muzikaliteit en entertainment. Spelen kunnen ze als geen ander, als jij nou je dansschoenen aantrekt doet de band de rest. Want Cherry & the Sugarstuds is dé coverband voor jouw feest!

Boekingen van Cherry & The Sugarstuds

Maar wat zegt er meer dan duizend woorden? De ervaring zelf!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Cherry & The Sugarstuds kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Cherry & The Sugarstuds wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Cherry & The Sugarstuds wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Cherry & The Sugarstuds online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Cherry & The Sugarstuds kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Cherry & The Sugarstuds boeken

Ben jij benieuwd hoe je Cherry & The Sugarstuds kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Cherry & The Sugarstuds boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Cherry & The Sugarstuds

Cherry & The Sugarstuds inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Cherry & The Sugarstuds

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90, 2 x 60 of 3 x 50 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€3995,-
Live bandshow1 x 90, 2 x 60 of 3 x 50 minuteninclusief tot 200 personen6 personenAllround€3995,-
Live bandshow1 x 90, 2 x 60 of 3 x 50 minuteninclusief tot 400 personen6 personenAllround€4895,-
Toeslag N-Holland /Gr/Fr/Drenthen.v.t.n.v.t.n.v.t.Reiskosten€500,-

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€3.995,-
€4.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand