OG3NE boeken

Ook te boeken als Kerstshow!
€5.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act (alleen besloten)
 • Genre
  Allround

Wil jij OG3NE boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van OG3NE. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

OG3NE is een Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa (23), en de tweeling Amy en Shelley (21). Ze worden geroemd om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. De naam OG3NE staat voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen die de zussen aan elkaar verbinden. In 2014 wonnen zij als eerste groep ter wereld het vijfde seizoen van ‘The Voice’. De drie zussen zijn hiermee de ‘Voices of Holland’. Tijdens hun deelname bereiken Lisa, Amy en Shelley met 2 covers en hun finalelied ‘Magic’ driemaal een nummer 1 notering. Voor de single ‘Magic’ ontvangt OG3NE begin 2015 een gouden plaat.

Biografie Og3ne

2016 is echter het jaar van hun echte grote doorbraak in Nederland. In het programma ‘Beste Zangers’ laten zij wekelijks Nederland versteld staan van hun bijzondere samenzang. De dames scoren maar liefst drie nummer 1 noteringen tijdens hun deelname aan het succesprogramma. Voor hun versie van ‘Clown’, origineel van Emeli Sandé, ontvangt OG3NE in maart een gouden plaat. Jong en oud omarmen de formatie met de Golden Voices. Hun eerste theatertournee ‘Three Times a Lady’ is een ongekend succes met 44 uitverkochte zalen.

Engeland

In Engeland nemen de zussen intussen hun debuutalbum ‘We Got This’ op, dat eind 2016 wordt uitgebracht. In dezelfde periode wordt OG3NE door omroep AVROTROS benaderd om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival. Dit avontuur pakken de zussen met beide handen aan. En in het voorjaar van 2017 vertegenwoordigt OG3NE Nederland op de 62e editie van het Eurovisie Songfestival. In Kiev, Oekraïne, met het zeer persoonlijke en harmonieuze ‘Lights And Shadows’. Het is een muzikale ode aan alle mensen die lijden aan een ziekte waarbij de gezinssituatie vaak wordt ontwricht. Het nummer staat Lisa, Amy en Shelley na aan het hart, aangezien zij door de ziekte van hun moeder Isolde in een vergelijkbare situatie zitten.

Boekingen van Og3ne

OG3NE komt glansrijk door de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Ze bereikten uiteindelijk een 11e positie tijdens de Grand Final. De vakjury waardeert het optreden met een 5e plaats. Ook internationaal zet OG3NE zich op de kaart. Ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke stemgeluid. Door de enorme vraag naar tickets voor de eerdere theatertournee heeft OG3NE besloten het najaar van 2017 terug te keren naar de theaters. Dit alles met een succestournee van ‘Three Times a Lady’. Ook deze reprise is al grotendeels uitverkocht.

Golden Award

Voor hun 1e album ‘We Got This’ ontvingen zij afgelopen vrijdag een Golden Award. De komende periode richten de zussen zich op het maken van nieuwe muziek en ‘the next step’. Door hun kwalitatieve en energieke optredens en concerten is OG3NE inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en ligt de wereld letterlijk voor ze open.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig OG3NE kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je OG3NE wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van OG3NE wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij OG3NE online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van OG3NE kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

OG3NE boeken

Ben jij benieuwd hoe je OG3NE kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct OG3NE boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van OG3NE

OG3NE inhuren

€5.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van OG3NE

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (alleen besloten)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenAllround€5975,-
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief, alleen backline8 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€6.950,-
€9.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand