OG3NE boeken

Ook te boeken als Kerstshow!
€5.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

OG3NE boeken voor jouw party of (bedrijfs) evenement?  is de Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa (23), en de tweeling Amy en Shelley (21). Ze worden geroemd om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. De naam OG3NE staat voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen die de zussen aan elkaar verbinden. In 2014 wonnen zij als eerste groep ter wereld het vijfde seizoen van ‘The Voice’. De drie zussen zijn hiermee de ‘Voices of Holland’. Tijdens hun deelname bereiken Lisa, Amy en Shelley met 2 covers en hun finalelied ‘Magic’ driemaal een nummer 1 notering. Voor de single ‘Magic’ ontvangt OG3NE begin 2015 een gouden plaat.

Og3ne boeken 

2016 is echter het jaar van hun echte grote doorbraak in Nederland. In het programma ‘Beste Zangers’ laten zij wekelijks Nederland versteld staan van hun bijzondere samenzang. De dames scoren maar liefst drie nummer 1 noteringen tijdens hun deelname aan het succesprogramma. Voor hun versie van ‘Clown’, origineel van Emeli Sandé, ontvangt OG3NE in maart een gouden plaat. Jong en oud omarmen de formatie met de Golden Voices. Hun eerste theatertournee ‘Three Times a Lady’ is een ongekend succes met 44 uitverkochte zalen.

Engeland

In Engeland nemen de zussen intussen hun debuutalbum ‘We Got This’ op, dat eind 2016 wordt uitgebracht. In dezelfde periode wordt OG3NE door omroep AVROTROS benaderd om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival. Dit avontuur pakken de zussen met beide handen aan. En in het voorjaar van 2017 vertegenwoordigt OG3NE Nederland op de 62e editie van het Eurovisie Songfestival. In Kiev, Oekraïne, met het zeer persoonlijke en harmonieuze ‘Lights And Shadows’. Het is een muzikale ode aan alle mensen die lijden aan een ziekte waarbij de gezinssituatie vaak wordt ontwricht. Het nummer staat Lisa, Amy en Shelley na aan het hart, aangezien zij door de ziekte van hun moeder Isolde in een vergelijkbare situatie zitten.

Boekingen van Og3ne

OG3NE komt glansrijk door de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Ze bereikten uiteindelijk een 11e positie tijdens de Grand Final. De vakjury waardeert het optreden met een 5e plaats. Ook internationaal zet OG3NE zich op de kaart. Ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke stemgeluid. Door de enorme vraag naar tickets voor de eerdere theatertournee heeft OG3NE besloten het najaar van 2017 terug te keren naar de theaters. Dit alles met een succestournee van ‘Three Times a Lady’. Ook deze reprise is al grotendeels uitverkocht.

Golden Award

Voor hun 1e album ‘We Got This’ ontvingen zij afgelopen vrijdag een Golden Award. De komende periode richten de zussen zich op het maken van nieuwe muziek en ‘the next step’. Door hun kwalitatieve en energieke optredens en concerten is OG3NE inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en ligt de wereld letterlijk voor ze open. Boek OG3NE nu voor een spetterend optreden bij BekendeArtiestBoeken.NL en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Direct OG3NE boeken? Klik hier voor boekingen van OG3NE

OG3NE boeken

€5.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van OG3NE

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenAllround€5975,-
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief, alleen backline8 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€9.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand