Big, Black & Beautiful boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€5.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5475,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Soul / Disco

Wil jij Big, Black & Beautiful boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Big, Black & Beautiful. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Big, Black & Beautiful bestaat uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David. Wat maakt B, B & B zo speciaal? Redenen te over, want we hebben het hier over de drie beste Soul zangeressen van Nederland, die de beste songs van de wereld gaan zingen en er één groot feest van gaan maken.

Biografie Big, Black & Beautiful

Dit alles in een entourage van pure glitter and glamour met schitterende kostuums en waanzinnige kapsels. Rocq-E Harrell De in Californië geboren Rocq-E (spreek uit Rocky) zong als backing vocal bij een aantal van de grootste artiesten ter wereld, zoals Aretha Franklin, Diana Ross, Stevie Wonder en Vanessa Williams.

Boekingen van Big, Black & Beautiful

Deze Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs de meest legendarische Girl Groups aller tijden, zoals The Supremes, The Three Degrees en Sister Sledge. Maar ook hedendaagse Girl Groups zullen de revue passeren.

Bekende artiesten boeken

De onverbeterlijke nummers van deze gouden soul groepen zullen de optredens tot een zinderend feest van herkenning maken. Rocq-E, Lucretia & Michelle zullen op een muzikale, maar soms ook komische wijze vol showmanship hun eerbetoon brengen aan de dames die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden. Het einddoel is duidelijk: het dak moet er af!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Big, Black & Beautiful kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Big, Black & Beautiful wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Big, Black & Beautiful wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Big, Black & Beautiful online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Big, Black & Beautiful kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Big, Black & Beautiful boeken

Ben jij benieuwd hoe je Big, Black & Beautiful kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Big, Black & Beautiful boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Big, Black & Beautiful

Big, Black & Beautiful inhuren

€5.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Big, Black & Beautiful

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen3 personenSoul / Disco€5475,-
Tape-act1 x 45 minuteninclusief tot 350 personen3 personenSoul / Disco€6375,-

Vergelijkbare artiesten

€5.975,-
€6.995,-
€6.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand