Big, Black & Beautiful boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€5.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5475,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Soul / Disco

Wil jij Big, Black & Beautiful boeken voor jouw party of event? Big, Black & Beautiful bestaat uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David. Wat maakt B, B & B zo speciaal? Redenen te over, want we hebben het hier over de drie beste Soul zangeressen van Nederland, die de beste songs van de wereld gaan zingen en er één groot feest van gaan maken.

Big, Black & Beautiful boeken

Dit alles in een entourage van pure glitter and glamour met schitterende kostuums en waanzinnige kapsels. Rocq-E Harrell De in Californië geboren Rocq-E (spreek uit Rocky) zong als backing vocal bij een aantal van de grootste artiesten ter wereld, zoals Aretha Franklin, Diana Ross, Stevie Wonder en Vanessa Williams.

Boekingen van Big, Black & Beautiful

Deze Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs de meest legendarische Girl Groups aller tijden, zoals The Supremes, The Three Degrees en Sister Sledge. Maar ook hedendaagse Girl Groups zullen de revue passeren.

Bekende artiesten boeken

De onverbeterlijke nummers van deze gouden soul groepen zullen de optredens tot een zinderend feest van herkenning maken. Rocq-E, Lucretia & Michelle zullen op een muzikale, maar soms ook komische wijze vol showmanship hun eerbetoon brengen aan de dames die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden. Het einddoel is duidelijk: het dak moet er af!

Direct Big, Black & Beautiful boeken? Klik hier voor boekingen van Big, Black & Beautiful

Big, Black & Beautiful boeken

€5.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Big, Black & Beautiful

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen3 personenSoul / Disco€5475,-
Tape-act1 x 45 minuteninclusief tot 350 personen3 personenSoul / Disco€6375,-

Vergelijkbare artiesten

€5.975,-
€9.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand