Nienke De Ruiter boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederlandstalig / Pop / Rock

€695,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Zangeres Nienke de Ruiter is een jaar of negen geleden begonnen met zingen. Al snel zat ze volop in het avondvullende circuit, waar ze veel verschillende stijlen als pop, rock en Nederlandstalig bracht.

Nienke De Ruiter boeken

In 2006 won Nienke de Tros Sterren Talentenjacht. Ze bracht een aantal feestnummers en een album uit, waardoor de agenda vol liep met optredens bij alle mogelijke (bedrijfs)feesten, dorpsfestiviteiten, jubilea, etc. etc. Vorig jaar is Nienke met tekstschrijver en producer Kees Hendriks aan het werk gegaan in de studio, met het fantastische album “Op mijn lijf geschreven” tot gevolg. Van het album verschenen twee singles, 'Zonder jou' en 'Vandaag is mijn dag', die veelvuldig werden gedraaid op de regionale zenders en Radio NL.

Boekingen van Nienke De Ruiter

Intussen is haar repertoire echter zo breed geworden, dat het echt onmogelijk is om een selectie van haar eigen liedjes én al die mooie covers in een half uur te kunnen laten horen. Daarom is er besloten, dat Nienke naast halfuur-optredens, voortaan ook weer te boeken is voor een avondvullend programma. Nienke voelt zich bij elke gelegenheid thuis en past haar repertoire moeiteloos aan.

Direct Nienke de Ruiter huren? Klik hier voor boekingen van Nienke de Ruiter

Video afspelen

Nienke De Ruiter boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€595,-
€995,-
€650,-