Sasja Brouwers boeken

€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

De in Amsterdam geboren Sasja Brouwers (9 november 1972), heeft sinds de middelbare school al vastberaden gestreefd naar een carrière in de entertainment industrie. Mede dankzij doelgerichte opleidingen als 3 jaar conservatorium (zang en lichte muziek), zangles van Maria Rondél en acteercursussen bij o.a. Frederik de Groot is Sasja uitgegroeid tot een allround talent.

Sasja Brouwers boeken

Aan de praktijkervaring geen gebrek. Ze speelde diverse gastrollen in o.a. “Goede Tijden, Slechte Tijden” en “Onderweg Naar Morgen”. Haar zangtalent kwam aan bod in de musical “Cyrano” van Joop van den Ende en in de tv programma’s “A Star Is Born”, de “Late night show” van Peter Jan Rens, waarin ze 9 weken lang werd gevolgd en in 2003 het Nationale Songfestival waar ze aan mee deed met het nummer “Rauw” van Jeroen Englebert en Pim Koopman. We vinden Sasja ook vaak terug in de opname studio waar ze jingles en reclame spotjes inzingt voor verschillende radio en televisie zenders.

Boekingen van Sasja Brouwers

In mei 2006 stond Sasja in Polen op de bühne als backing vocalist voor Leonie Kuizenga, die meedeed aan het songfestival van Polen. In Maart 2007 leerde Sasja Eric Forrest kennen en vormen ze niet alleen een zangduo maar zijn ze ook in het dagelijks leven een “Liefdes Duo”. Begin oktober 2006 deden ze mee aan de Xfactor maar helaas behaalde ze `net` niet de live shows, ze waren 5 weken lang ze te zien in de grootste talentenjacht op de Nederlandse televisie. Bijna een jaar na de Xfactor hebben Sasja en Eric Forrest een single uitgebracht “If we meet again”. Solo zit Sasja ook niet stil, momenteel werkt ze met Edwin van Hoevelaak aan een album en zingt ze backing vocals in voor cd producties, presenteert ze nog geregeld verschillende shows en verzorgt ze optredens door het hele land. Met haar aanstekelijke babbel en nederlands/engels repertoire is Sasja een aanwinst voor Uw feest!

Direct Sasja Brouwers huren? Klik hier voor boekingen van Sasja Brouwers

Sasja Brouwers boeken

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sasja Brouwers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€650,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-
€750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand