Sasja Brouwers boeken

€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Sasja Brouwers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sasja Brouwers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De in Amsterdam geboren Sasja Brouwers (9 november 1972), heeft sinds de middelbare school al vastberaden gestreefd naar een carrière in de entertainment industrie. Mede dankzij doelgerichte opleidingen als 3 jaar conservatorium (zang en lichte muziek), zangles van Maria Rondél en acteercursussen bij o.a. Frederik de Groot is Sasja uitgegroeid tot een allround talent.

Biografie Sasja Brouwers

Aan de praktijkervaring geen gebrek. Ze speelde diverse gastrollen in o.a. “Goede Tijden, Slechte Tijden” en “Onderweg Naar Morgen”. Haar zangtalent kwam aan bod in de musical “Cyrano” van Joop van den Ende en in de tv programma’s “A Star Is Born”, de “Late night show” van Peter Jan Rens, waarin ze 9 weken lang werd gevolgd en in 2003 het Nationale Songfestival waar ze aan mee deed met het nummer “Rauw” van Jeroen Englebert en Pim Koopman. We vinden Sasja ook vaak terug in de opname studio waar ze jingles en reclame spotjes inzingt voor verschillende radio en televisie zenders.

Boekingen van Sasja Brouwers

In mei 2006 stond Sasja in Polen op de bühne als backing vocalist voor Leonie Kuizenga, die meedeed aan het songfestival van Polen. In Maart 2007 leerde Sasja Eric Forrest kennen en vormen ze niet alleen een zangduo maar zijn ze ook in het dagelijks leven een “Liefdes Duo”. Begin oktober 2006 deden ze mee aan de Xfactor maar helaas behaalde ze `net` niet de live shows, ze waren 5 weken lang ze te zien in de grootste talentenjacht op de Nederlandse televisie. Bijna een jaar na de Xfactor hebben Sasja en Eric Forrest een single uitgebracht “If we meet again”.

Niet stil zitten

Solo zit Sasja ook niet stil, momenteel werkt ze met Edwin van Hoevelaak aan een album en zingt ze backing vocals in voor cd producties, presenteert ze nog geregeld verschillende shows en verzorgt ze optredens door het hele land. Met haar aanstekelijke babbel en nederlands/engels repertoire is Sasja een aanwinst voor Uw feest!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sasja Brouwers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sasja Brouwers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sasja Brouwers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sasja Brouwers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sasja Brouwers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sasja Brouwers boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sasja Brouwers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sasja Brouwers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sasja Brouwers

Sasja Brouwers inhuren

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sasja Brouwers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€650,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand