Nicky Romero boeken

* DJ * Duur: 1 x 60 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Club / House * Richtgage: boven € 10.000,-

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Nicky Romero groeide op in Amerongen, raakte al snel in de ban van zijn drumstel en ruilde deze na een paar jaar in voor zijn eerste draaitafels. Het enige wat vanaf dan telt is het fine-tunen van zijn skills en wachten op het juiste moment om te gaan produceren. Zodra hij zijn school heeft afgerond kan het urenlang opsluiten en produceren beginnen. Het relatief kleine ‘Once Records’ pikt zijn eerste tracks ‘Privilege’ en ‘QWERTY’ op, waarna meerdere releases volgen.

Nicky Romero boeken

De grote volgende stap volgde na zijn remix van Tony Cha Cha & Sidney Samson’s hit ‘Get On The Floor’. Zijn eigen interpretatie van David Guetta’s ‘When Love Takes Over’ resulteerde in zijn wereldwijde doorbraak. Inmiddels circuleren zijn tracks in de platentassen (cdmappen/usb-sticks) van Tiësto, Sander van Doorn, Fedde Le Grand en vele anderen. Met een tour in Australie, optredens in de VS en een trip langs de Europese clubs en festivals, is 2011 nu al hét jaar van Nicky Romero.

Boekingen van Nicky Romero

Was o.a. te zien op DanceValley, Rock-it Open Air, Extrema en op Chersonissos en Ibiza (met David Guetta).

Direct Nicky Romero huren? Klik hier voor boekingen van Nicky Romero

Video afspelen

Nicky Romero boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag