Alvaro boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Techno / House

Wil jij Alvaro boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Alvaro. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Alvaro is geboren op 27 januari 1987 te Almere. En is een Nederlandse diskjockey die in het begin van 2008 zijn interesse aan draaien gaf. Begonnen als cameraman op diverse feesten zag hij wat voor effect sommige dj’s op het publiek hadden. Dit gaf hem de drive om ook dj te worden. Via een collega in the scene V-Jay die hem altijd heeft gesupport werd hij als talent op de grootste house concepten van Nederland geplaatst, hierdoor is alles in een sneltreinvaart gegaan.

Biografie Alvaro

Alvaro onderscheidt zich als dj met stukjes film van zijn eigen sets die op youtube te vinden zijn hiernaast maakt hij eigen producties. Produceren doet hij evenlang als dat hij met draaien is begonnen, ook dit gaat hem aardig goed af. Zijn eerste release was op het label van Sidney Samson genaamd Samsobeats, hierop is Ultimate Rise uitgekomen. Zijn 2e release moet nog uitkomen genaamd Make It Funky op het nieuwe Label van DJ Quintino.

Boekingen van Alvaro

Zijn werk word inmiddels gesupport door grote namen uit de house scene niemand minder dan Quintino, Laidback Luke, Sidney Samson, The Partysquad, Vato Gonzalez, Marc Benjamin & more respecteren zijn werk! Alvaro is van plan in de toekomst zijn eigen sound te ontwikkelen en hier zoveel mogelijk publiek mee te kunnen entertainen. Alvaro heeft menig discotheek/club bezocht. Wat dacht je van Hardersplaza, The powerzone, Zenith en de Maassilo. En ook feesten zoals Nopeisdope, SexyMotherFucker, Kings of Latin & meer weten inmiddels van het bestaan van DJ Alvaro!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Alvaro kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Alvaro wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Alvaro wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Alvaro online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Alvaro kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Alvaro boeken

Ben jij benieuwd hoe je Alvaro kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Alvaro boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Alvaro

Alvaro inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alvaro

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonTechno / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand