Alvaro boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Techno / House

Alvaro geboren op 27 januari 1987 te Almere is een Nederlandse diskjockey die in het begin van 2008 zijn intresse aan draaien gaf. Begonnen als cameraman op diverse feesten zag hij wat voor effect sommige dj’s op het publiek hadden, dit gaf hem de drive om ook dj te worden. Via een collega in the scene V-Jay die hem altijd heeft gesupport werd hij als talent op de grootste house concepten van Nederland geplaatst, hierdoor is alles in een sneltreinvaart gegaan.

Alvaro boeken

Alvaro onderscheidt zich als dj met stukjes film van zijn eigen sets die op youtube te vinden zijn hiernaast maakt hij eigen producties. Produceren doet hij evenlang als dat hij met draaien is begonnen, ook dit gaat hem aardig goed af. Zijn eerste release was op het label van Sidney Samson genaamd Samsobeats, hierop is Ultimate Rise uitgekomen. Zijn 2e release moet nog uitkomen genaamd Make It Funky op het nieuwe Label van DJ Quintino.

Boekingen van Alvaro

Zijn werk word inmiddels gesupport door grote namen uit de house scene niemand minder dan Quintino, Laidback Luke, Sidney Samson, The Partysquad, Vato Gonzalez, Marc Benjamin & more respecteren zijn werk! Alvaro is van plan in de toekomst zijn eigen sound te ontwikkelen en hier zoveel mogelijk publiek mee te kunnen entertainen. Alvaro heeft menig discotheek/club bezocht. Wat dacht je van Hardersplaza, The powerzone, Zenith en de Maassilo. En ook feesten zoals Nopeisdope, SexyMotherFucker, Kings of Latin & meer weten inmiddels van het bestaan van DJ Alvaro!

Direct Alvaro huren? Klik hier voor boekingen van Alvaro

Alvaro boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alvaro

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonTechno / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand