Olav Basoski boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij Olav Basoski boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Olav Basoski. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Olav Basoski is de grote man van de Nederlandse housemuziek. Mensen die z’n explosieve sets gehoord hebben werden overdonderd door z’n kunsten om de dansvloer de hele avond in de groovestand te zetten.

Biografie Olav Basoski

Olav Basoski stond aan de wieg van de internationale housescene. En heeft sindsdien aan de top gestaan. Als leading man achter het Nederlandse label Work Records releasde hij de ene classic na de andere. Denk bijvoorbeeld aan Pancake – Don’t turn your back, Sil-Windows. Of Opium Scumbagz, onder z’n eigen naam, de nummer 1 anthem van Ibiza in 2000.

Boekingen van Olav Basoski

En daar blijft het niet bij, Olav’s remix discografie bevat meer dan honderd titels, van Moby tot James Brown, van Bob Marley tot Hatiras en van Armin van Buuren tot Todd Perry tot Phats & Small, iedereen vraagt Olav voor hulp.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Olav Basoski kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Olav Basoski wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Olav Basoski wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Olav Basoski online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Olav Basoski kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Olav Basoski boeken

Ben jij benieuwd hoe je Olav Basoski kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Olav Basoski boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Olav Basoski

Olav Basoski inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Olav Basoski

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand