Mooi Wark Wintertour boeken

Van november t/m maart, max. 350 personen
€4.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4295,-
 • Duur
  1 x 75 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Feest / Rock and Roll

Wil jij Mooi Wark Wintertour boeken voor jouw feestje? Als grote fans begonnen Bert Koops en Henk Oosting, in navolging van Normaal, eigen nummers in het Drents te componeren. Tijdens het Radio Drenthe programma Muzementen van Jans Polling vond de geboorte van Mooi Wark plaats. Al snel kreeg de band de aandacht van publiek en media. Ondertussen was het duo al aangevuld met drummer Arjan Elting. En was men nog op zoek naar een sologitarist. Deze werd gevonden in de persoon van Bert Hoezen.

Mooi Wark Wintertour boeken

In deze samenstelling begonnen de repetities in het magazijn van het ACM-gebouw in Odoorn. Tussen de pallets met zakken veevoer werd daar het Mooi Wark-geluid geboren. En twee weken later volgde het eerste echte optreden als complete band in Ter Apel. Nog in de zomer van datzelfde jaar werd het eerste album “Zwoegen in ’t heuj” opgenomen.

Boerenrockband boeken

De reacties op het eerste album waren boven verwachting. Voor het eerst werd in Drenthe gebroken met de traditionele, wat oubollige Drentstalige muziek. Al snel volgden optredens in voorprogramma’s van Golden Earring. Maar ook bij Rowwen Hèze, De Dijk en – hun grote voorbeelden – Normaal.

Boekingen van Mooi Wark Wintertour

Het gevolg van alle aandacht was dat Mooi Wark een platencontract kreeg aangeboden. En wel door platenmaatschappij Telstar van Johnny Hoes. Onder dit label werden een aantal singles uitgebracht.

Mooi Wark Roeg Wintertour

Bij de optredens van Mooi Wark draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek. Hierdoor is elk optreden anders. Het repertoire tijdens optredens bestaat vaak uit veel vrolijke nummers, meestal rock-‘n-roll.

Direct Mooi Wark Wintertour inhuren? Klik hier voor boekingen van Mooi Wark Wintertour

Mooi Wark Wintertour boeken

€4.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mooi Wark Wintertour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 75 minuteninclusief tot 350 personen4 personenFeest / Rock and Roll€4295,-

Vergelijkbare artiesten

€4.195,-
€4.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand