Mama Maffia boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1150,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Boerenrock / Rock ‘N Roll

Wil jij Mama Maffia boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mama Maffia. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Vanuit de muzikale onderwereld schieten deze drie muzikale maffiosi met scherp! Menens is het! Onder het strenge oog van “MAMA” willen deze heerschappen maar één ding en dat is FEEST! Malle teksten en stevige rock om samen met het Maffiose publiek tot een kookpunt te komen.

Biografie Mama Maffia

Crimineel goed, zeg maar…. Mama Maffia. Mama Maffia moet je live zien. Rock-‘n-Roll in een Mama Maffia jasje! Want live is een feest! Crimineel Ruige Rock ’n Roll. Rollercoasterrock. Ainmoal zain is nait genog! Vanuit de muzikale onderwereld schieten deze drie muzikale maffiosi met scherp! Menens is het! Onder het strenge oog van “MAMA” willen de mannen maar één ding en dat is FEEST! Malle teksten en stevige Rock ’n Roll om samen met het Maffiose publiek tot een kookpunt te komen.

Eigen Maffia-sausje

Eigen muziek met teksten in streektaal en stevige covers met een mama maffia saus hebben ze alle aanwezige ingrediënten voor een gigantisch, met humor doorspekte show. Zowel op als naast de bühne dagen deze drie ras-muzikanten elkaar uit. Sinds 5 jaar rockend onder de naam MAMA MAFFIA. Begonnen met de bedoeling de boeren/arbeidersrock wat meer ballen te geven door eigen werk in streektaal. Stevige muziek maar met verschillende invloeden vandaar Rollercoaster Rock ‘n  Roll.

Boekingen van Mama Maffia

Hun repertoire vullen ze aan met covers van o.a. ZZ Top, CCR, Cash, Jovink, Jimi Hendrix., Status Quo, ACDC, enz.  Mark, Peter en Jan, zijn een powerrock trio met al jaren passie voor muziek. Het team achter de schermen deelt met ons die passie en gaan geen uitdaging uit de weg. Maar ook hun eigen liedjes met teksten in streektaal hebben alle aanwezige ingrediënten voor een gigantisch, met humor doorspekte show. Mama Maffia is een dampende, stampende knettergekke Rock ’n Roll band. Zowel op als naast de bühne dagen deze drie ras-muzikanten elkaar uit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mama Maffia kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mama Maffia wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mama Maffia wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mama Maffia online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mama Maffia kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mama Maffia boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mama Maffia kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mama Maffia boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mama Maffia

Mama Maffia inhuren

€1.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mama Maffia

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 500 personen3 personenBoerenrock / Rock ‘N Roll€1150,-
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 1000 personen3 personenBoerenrock / Rock ‘N Roll€1650,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand