Mama Maffia boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1150,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Boerenrock / Rock ‘N Roll

Wil jij Mama Maffia boeken op jouw feest of evenement? Vanuit de muzikale onderwereld schieten deze drie muzikale maffiosi met scherp! Menens is het! Onder het strenge oog van “MAMA” willen deze heerschappen maar één ding en dat is FEEST! Malle teksten en stevige rock om samen met het Maffiose publiek tot een kookpunt te komen.

Mama Maffia boeken

Crimineel goed, zeg maar…. Mama Maffia. Mama Maffia moet je live zien. Rock-‘n-Roll in een Mama Maffia jasje! Want live is een feest! Crimineel Ruige Rock ’n Roll. Rollercoasterrock. Ainmoal zain is nait genog! Vanuit de muzikale onderwereld schieten deze drie muzikale maffiosi met scherp! Menens is het! Onder het strenge oog van “MAMA” willen de mannen maar één ding en dat is FEEST! Malle teksten en stevige Rock ’n Roll om samen met het Maffiose publiek tot een kookpunt te komen.

Eigen Maffia-sausje

Eigen muziek met teksten in streektaal en stevige covers met een mama maffia saus hebben ze alle aanwezige ingrediënten voor een gigantisch, met humor doorspekte show. Zowel op als naast de bühne dagen deze drie ras-muzikanten elkaar uit. Sinds 5 jaar rockend onder de naam MAMA MAFFIA. Begonnen met de bedoeling de boeren/arbeidersrock wat meer ballen te geven door eigen werk in streektaal. Stevige muziek maar met verschillende invloeden vandaar Rollercoaster Rock ‘n  Roll.

Boekingen van Mama Maffia

Hun repertoire vullen ze aan met covers van o.a. ZZ Top, CCR, Cash, Jovink, Jimi Hendrix., Status Quo, ACDC, enz.  Mark, Peter en Jan, zijn een powerrock trio met al jaren passie voor muziek. Het team achter de schermen deelt met ons die passie en gaan geen uitdaging uit de weg. Maar ook hun eigen liedjes met teksten in streektaal hebben alle aanwezige ingrediënten voor een gigantisch, met humor doorspekte show. Mama Maffia is een dampende, stampende knettergekke Rock ’n Roll band. Zowel op als naast de bühne dagen deze drie ras-muzikanten elkaar uit.

Direct Mama Maffia boeken? Klik hier voor boekingen van Mama Maffia

Mama Maffia boeken

€1.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mama Maffia

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 500 personen3 personenBoerenrock / Rock ‘N Roll€1150,-
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 1000 personen3 personenBoerenrock / Rock ‘N Roll€1650,-

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand