Staal Met Glazen boeken

Feest in de overtreffende trap!
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 90 of 2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. SFX)
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Staal Met Glazen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Staal Met Glazen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Staal Met Glazen is al zo’n 20 jaar de oorzaak van menig uit de hand gelopen feestje. Met een overweldigende combinatie van een energieke live-act en aanstekelijke sound zorgt deze 9-koppige vriendengroep voor een avond om nooit te vergeten.

Biografie Staal Met Glazen

Het podium barst van de energie en een overdosis aan enthousiasme. Met een tikkeltje gestoorde leadzanger die als een wervelwind over het podium raast, een pittige snarenclub, vier bewegelijke blazers, drum en bas gaat het publiek telkens weer met de voetjes van de vloer.

Verrassend origineel

Op verrassende en originele wijze brengt Staal Met Glazen covers vol Nederlandstalige pop, ska, folk en feestmuziek om lekker bij uit volle borst mee te zingen. De band voelt zich overal thuis. Kroegen, feesttenten, festivals, studentfeesten stonden al op het programma, maar ook radio-uitzendingen bij Omroep Brabant en 3FM.

Boekingen van Staal Met Glazen

De band is zeer geschikt voor festivals, studentenfeesten en poppodia. Maar voor een kroeg, feesttent of dorpsfeest draaien ze hun hand ook niet voor om.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Staal Met Glazen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Staal Met Glazen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Staal Met Glazen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Staal Met Glazen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Staal Met Glazen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Staal Met Glazen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Staal Met Glazen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Staal Met Glazen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Staal Met Glazen

Staal Met Glazen inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Staal Met Glazen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. SFX)1 x 90 of 2 x 60 minutenexclusief geluid en techniek9 personenAllround / Feest€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.795,-
€3.795,-
€3.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand