De Grote Karaoke Show boeken

Zelf zingen mét een live band!
€3.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3500,-
 • Duur
  2 x 60 OF 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij De Grote Karaoke Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Grote Karaoke Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dé show waar jij aan de microfoon staat, met een volledige liveband achter je. Kies uit een lijst van 100 songs en bouw een feestje tijdens een knotsgekke avond. Een avond vol meezingen, dansen, springen, tranen en live gezongen top entertainment. Je wordt bijgestaan door de band, de tekst staat voor je neus, en een uitzinnig publiek ligt aan je voeten. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door een presentator. Die je uitdaagt, op je gemak stelt en met een snelle kwinkslag van je zenuwen afhelpt. Wie wil er nou niet voor heel even in de schoenen staan van de Backstreet Boys of Amy Winehouse. Of The Beatles of De Jeugd van Tegenwoordig? Of nog beter: je buurman of je vriendin die ineens de sterren van de hemel zingt..!

Biografie De Grote Karaoke Show

Dat geen enkel feest of podium meer veilig is bewees deze kleurrijk uitgedoste energietrein. Onder andere tijdens Oud en Nieuw in een uitverkocht Hedon. Maar ook tijdens shows op onder andere de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. En in het PEC Zwolle Stadion.

Feestband boeken

De conservatorium geschoolde muzikanten spelen de pannen van het dak. Ze voelen de karaoke kandidaten feilloos aan. De kandidaten staan er niet alleen voor: er is een zanger en zangeres aanwezig ter ondersteuning. Deze twee zorgen er ook voor dat de band naast karaoke ook zelf nummers kan spelen. Dit, om de vaart in de show te houden als dat nodig is. Zet je schrap voor een show waarover nog jaren wordt gesproken!

Boekingen van De Grote Karaoke Show

De Grote Karaoke Show is geschikt voor festivals, tentfeesten, bedrijfsevenementen, bruiloften en studentenfeesten. Maar ook conceptuele avonden in poppodia, zalen en clubs. De show is op verzoek te boeken inclusief licht en geluid. Daarnaast kunnen we Special FX, zoals confetti en CO2 verzorgen. Op deze manier wordt ieder feest, van klein tot groot, op maat aangepakt en staan kwaliteit, professionaliteit, interactie, plezier en muzikaliteit voorop.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Grote Karaoke Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Grote Karaoke Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Grote Karaoke Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Grote Karaoke Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Grote Karaoke Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Grote Karaoke Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Grote Karaoke Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Grote Karaoke Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Grote Karaoke Show

De Grote Karaoke Show inhuren

€3.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Grote Karaoke Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 OF 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage8 personenAllround / Feest€3500,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand