Tante Joke Karaoke Band boeken

Prijscategorie: € 5.000,- tot € 6.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 45 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Tante Joke Karaoke Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tante Joke Karaoke Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

‘Jij zingt en wij spelen’, dat is het motto van De Tante Joke Karaoke Band. Het steeds populairder wordende live karaokespektakel van Nederland zorgt steevast voor een uitzinnig feest. Verwacht foute hits, wereldberoemde medleys en intieme solo’s. Een energiek live concert met een compleet nieuwe insteek. Maar één ding beloven we je: in die twee uur zetten we een groter karaoke spektakel neer dan we ooit hebben gedaan. En die hitjes zing je mee met je ogen dicht! Wees de ster van de avond en zing je favoriete classic bij de Tante Joke Karaoke Band.

Biografie Tante Joke Karaoke Band

Met deze gloednieuwe EP bestormen ze de hitlijsten en betreden ze podia door heel het land. En met een vernieuwde live show en claimen ze de titel van de allereerste Nederlandse Karaoke EP ooit!

Coverband boeken

Alle greatest hits die voorbij komen missen maar één ding: jouw gouden strotje. Zing tijdens de tour de sterren van de hemel of breek alle bierglazen in een straal van tien meter, het maakt ons eigenlijk niets uit.

Boekingen van Tante Joke Karaoke Band

Verwacht foute hits, wereldberoemde medleys en intieme solo’s. Een energiek live concert met een compleet nieuwe insteek en daardoor ook een kortere show dan je van ons gewend bent. Maar één ding beloven we je: in die twee uur zetten we een groter karaoke spektakel neer dan we ooit hebben gedaan. En die hitjes zing je mee met je ogen dicht! Duizenden mensen hebben al meegezongen met The Eye Of The Tiger, I Love Rock ’n Roll en andere classics. Deze zomer krijgen nog veel meer karaokefans die kans op festivals als o.a. Indian Summer. Zing samen met de Tante Joke Karaoke Band live al je favoriete karaoke hits! Zij spelen, jij zingt!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tante Joke Karaoke Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tante Joke Karaoke Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tante Joke Karaoke Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tante Joke Karaoke Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tante Joke Karaoke Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tante Joke Karaoke Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tante Joke Karaoke Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tante Joke Karaoke Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tante Joke Karaoke Band

Tante Joke Karaoke Band inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tante Joke Karaoke Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 45 of 1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek6 personenAllround / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand