Hik boeken

Heerlijke dialectband
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Hik boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hik. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze dialect band uit de Achterhoek brengt een avond vol gezelligheid. Van (stevige) rock tot sfeervolle Nederlandstalige muziek. De gezelligheid en interactie met het publiek staan hierbij hoog in het vaandel. Hik is een rock-feestband die al sinds 1999 bestaat met als thuisbasis Hummelo. Deze 5-mansformatie heeft de afgelopen jaren menig gezellige feestavond in café, zaal, tent of openlucht verzorgd.

Biografie Hik

Hik spreekt jong en oud aan! Van rock tot sfeervolle Nederlandstalige muziek, het wordt allemaal ten gehore gebracht. Hik speelt naast meezingers (welke een feest van herkenning zijn) ook enkele eigen nummers.

Accordeon

De gezelligheid en interactie met het publiek staan hierbij hoog in het vaandel. Naast de drums, bas-, slag- en sologitaarbezetting heeft Hik een accordeon welke zorgt voor warme melodielijnen en vrolijkheid. Hik timmert al vele jaren vol gas aan de weg. Het begon in maart 1999, toen 4 vrienden begonnen samen muziek te maken. Het eerste optreden was binnen één maand na de oprichting al een feit, daarna volgden er al snel meer.

Boekingen van Hik

Naast café- en zaalhouders die Hik wisten te bereiken, meldden er ook organisatoren voor schuur- en tentfeesten.
Sinds enkele jaren hebben dezelfde vier oprichters van de band zich versterkt met een accordeonist welke zorgt voor vrolijke feestelijke muziek, naast hun bekende Rock(& Roll)muziek uit de beginjaren.

Coverband boeken

Hik laat zien dat zij schik hebben in het maken van hun muziek, betrekt het publiek bij hun optredens en zo zorgen ze er samen voor dat ieder optreden een mooi geslaagd feest wordt! In de loop van de jaren heeft HIK al diverse nummers uitgebracht zoals Loat ow lekker goan en Maak ow niet gek, een heerlijk uptempo dialect rocknummer met accordeon.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hik kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hik wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hik wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hik online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hik kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hik boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hik kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hik boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hik

Hik inhuren

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hik

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 750 personen5 personenAllround / Feest€1695,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand