Hik boeken

Heerlijke dialectband
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Hik boeken op voor jouw feesttent of festival? Deze dialect band uit de Achterhoek brengt een avond vol gezelligheid. Van (stevige) rock tot sfeervolle Nederlandstalige muziek. De gezelligheid en interactie met het publiek staan hierbij hoog in het vaandel. Hik is een rock-feestband die al sinds 1999 bestaat met als thuisbasis Hummelo. Deze 5-mansformatie heeft de afgelopen jaren menig gezellige feestavond in café, zaal, tent of openlucht verzorgd.

Hik boeken

Hik spreekt jong en oud aan! Van rock tot sfeervolle Nederlandstalige muziek, het wordt allemaal ten gehore gebracht. Hik speelt naast meezingers (welke een feest van herkenning zijn) ook enkele eigen nummers.

Accordeon

De gezelligheid en interactie met het publiek staan hierbij hoog in het vaandel. Naast de drums, bas-, slag- en sologitaarbezetting heeft Hik een accordeon welke zorgt voor warme melodielijnen en vrolijkheid. Hik timmert al vele jaren vol gas aan de weg. Het begon in maart 1999, toen 4 vrienden begonnen samen muziek te maken. Het eerste optreden was binnen één maand na de oprichting al een feit, daarna volgden er al snel meer.

Boekingen van Hik

Naast café- en zaalhouders die Hik wisten te bereiken, meldden er ook organisatoren voor schuur- en tentfeesten.
Sinds enkele jaren hebben dezelfde vier oprichters van de band zich versterkt met een accordeonist welke zorgt voor vrolijke feestelijke muziek, naast hun bekende Rock(& Roll)muziek uit de beginjaren.

Coverband boeken

Hik laat zien dat zij schik hebben in het maken van hun muziek, betrekt het publiek bij hun optredens en zo zorgen ze er samen voor dat ieder optreden een mooi geslaagd feest wordt! In de loop van de jaren heeft HIK al diverse nummers uitgebracht zoals Loat ow lekker goan en Maak ow niet gek, een heerlijk uptempo dialect rocknummer met accordeon.

Direct coverband Hik boeken? Klik hier voor boekingen van Hik coverband

Hik boeken

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hik

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 750 personen5 personenAllround / Feest€1695,-

Vergelijkbare artiesten

€1.975,-
€1.695,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand