Koorn Pik & de Dorsvlegels boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  2 x 60 OF 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Feest / Boerenrock

De West Brabantse boerenrockband Koorn Pik & de Dørsvlegels ziet zichzelf als een regelrechte hommage aan de boerenrock. Eigen nummers in het Brabants dialect afgewisseld met covers van de grootste bands in dit genre. Want boeren blijven boeren!

Koorn Pik & de Dorsvlegels

De bezetting van KPDV is samengesteld uit door de wol geverfde muzikanten met meer dan een eeuw aan gezamenlijke podiumervaring! Frans “Suske” Hereijgers op het klavier, Henk “Tuute” Kouwenhove op slaggitaar, Cor “Knelis” Bruntink op sologitaar. Edwin “le Baron” Verhoeven op basgitaar en Patrick “Koorn Pik” Kustermans leadzanger en drums. Dampende feesttenten, springende en zingende menigtes, liters bier, balen stro, trekkers en onvervalste, stampende boeren rock 'n roll. DAT zijn Koorn Pik & de Dørsvlegels!

Boekingen van Koorn Pik & de Dorsvlegels

Dialecten door elkaar Naast eigen werk covert KPDV verschillende bands die met groot succes dit genre vertegenwoordigen o.a. Normaal, Mooi Wark, Jovink en Bökkers. De nummers worden in de originele Achterhoekse, Twentse en Sallandse dialecten gezongen. Al vanaf de oprichting combineert de band eigen werk met covers. Het einddoel is om het repertoire met eigen werk uit te blijven breiden, tot er voldoende draagvlak is om een repertoire met hoofdzakelijk eigen nummers te brengen. Waar de band speelt volgen comlimenten voor hun originaliteit en het haast grenzeloze enthousiasme waarmee zij spelen.

Direct Koorn Pik & de Dorsvlegels huren? Klik hier voor boekingen van Koorn Pik & de Dorsvlegels

Koorn Pik & de Dorsvlegels boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Koorn Pik & de Dorsvlegels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestband2 x 60 OF 1 x 90 minutenexclusief, alleen backline5 personenFeest / Boerenrock€995,-

Vergelijkbare artiesten

€950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand