Koorn Pik & de Dorsvlegels boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  2 x 60 OF 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Feest / Boerenrock

Wil jij Koorn Pik & de Dorsvlegels boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Koorn Pik & de Dorsvlegels. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De West Brabantse boerenrockband Koorn Pik & de Dørsvlegels ziet zichzelf als een regelrechte hommage aan de boerenrock. Eigen nummers in het Brabants dialect afgewisseld met covers van de grootste bands in dit genre. Want boeren blijven boeren!

Biografie Koorn Pik & de Dorsvlegels

De bezetting van KPDV is samengesteld uit door de wol geverfde muzikanten met meer dan een eeuw aan gezamenlijke podiumervaring! Frans “Suske” Hereijgers op het klavier, Henk “Tuute” Kouwenhove op slaggitaar, Cor “Knelis” Bruntink op sologitaar. Edwin “le Baron” Verhoeven op basgitaar en Patrick “Koorn Pik” Kustermans leadzanger en drums. Dampende feesttenten, springende en zingende menigtes, liters bier, balen stro, trekkers en onvervalste, stampende boeren rock ’n roll. DAT zijn Koorn Pik & de Dørsvlegels!

Boekingen van Koorn Pik & de Dorsvlegels

Dialecten door elkaar Naast eigen werk covert KPDV verschillende bands die met groot succes dit genre vertegenwoordigen o.a. Normaal, Mooi Wark, Jovink en Bökkers. De nummers worden in de originele Achterhoekse, Twentse en Sallandse dialecten gezongen. Al vanaf de oprichting combineert de band eigen werk met covers. Het einddoel is om het repertoire met eigen werk uit te blijven breiden, tot er voldoende draagvlak is om een repertoire met hoofdzakelijk eigen nummers te brengen. Waar de band speelt volgen comlimenten voor hun originaliteit en het haast grenzeloze enthousiasme waarmee zij spelen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Koorn Pik & de Dorsvlegels kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Koorn Pik & de Dorsvlegels wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Koorn Pik & de Dorsvlegels wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Koorn Pik & de Dorsvlegels online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Koorn Pik & de Dorsvlegels kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Koorn Pik & de Dorsvlegels boeken

Ben jij benieuwd hoe je Koorn Pik & de Dorsvlegels kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Koorn Pik & de Dorsvlegels boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Koorn Pik & de Dorsvlegels

Koorn Pik & de Dorsvlegels inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Koorn Pik & de Dorsvlegels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestband2 x 60 OF 1 x 90 minutenexclusief, alleen backline5 personenFeest / Boerenrock€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.150,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand