Les Truttes boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€8.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €8995,-
 • Duur
  1 x 80 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow (openbaar)
 • Genre
  Allround

Wil jij Les Truttes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Les Truttes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wat in 1996 begon als een éénmalige grap, is 25 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde: van kleinschalige optredens in plaatselijke café’s en jeugdhuizen over culturele centra tot de grootste festivals die België en Nederland rijk zijn. Covers brengen is één ding; ze met dezelfde energie en overgave spelen als Les Truttes is vrijwel ongezien. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering, maakt hen na al die jaren onnavolgbaar en uniek!

Biografie Les Truttes

Superlatieven schieten tekort: awesome, amazing, fantastic …? Allemaal waar! maar ontoereikend … Daarom zeggen ze het nu zelf in hun eigen woorden: „Les Truttes are ELEPHANTASTIC!” Larger than Life! Les Truttes zijn niet ‘just another coverband’ … Ze zijn ‘The Original Coverband’! Quote Bono: ‘Even Better Than The Real Thing’! En nog steeds blijven zij de grens verleggen en de lat hoger leggen! Harder, Better, Faster, Stronger!In 2017 zullen ze zichzelf alweer heruitvinden. Ze komen terug, Black and Better! Les Truttes hebben doorheen de jaren vriend en vijand moeten overtuigen om te staan waar ze nu staan!

Boekingen van Les Truttes

Het Elephantastisch verhaal is nog niet afgelopen: The Empire Strikes Black! ‘The Greatest Show on Earth’ verandert in een ‘Dark Circus’ vol risico’s en gevaar, humor en magie, verwondering en ontroering … en nog vele andere verrassingen! The Force is strong with this one! Les Truttes zijn veel meer dan een band: ze zijn een begrip, een ervaring, een party die niemand wilt missen.

25th Anniversary Tour

Al 25 jaar slagen ze erin om een publiek van alle leeftijden te verbinden tijdens die ene ‘true live-experience’. The 25th Anniversary Tour wordt groots! Imposant! Feestelijk! Mega Fantastisch! De reactie van het publiek is nu al gekend: ‘OH MY GOD!’ Join us and celebrate Les Truttes!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Les Truttes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Les Truttes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Les Truttes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Les Truttes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Les Truttes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Les Truttes boeken

Ben jij benieuwd hoe je Les Truttes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Les Truttes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Les Truttes

Les Truttes inhuren

€8.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Les Truttes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (openbaar)1 x 80 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€8995,-
Live bandshow (besloten/bedrijfsfeesten)1 x 80 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€9749,-

Vergelijkbare artiesten

€5.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand