Les Truttes boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€8.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €8995,-
 • Duur
  1 x 80 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow (openbaar)
 • Genre
  Allround

Wil jij Les Truttes boeken voor jouw party of event? Wat in 1996 begon als een éénmalige grap, is 25 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde: van kleinschalige optredens in plaatselijke café’s en jeugdhuizen over culturele centra tot de grootste festivals die België en Nederland rijk zijn. Covers brengen is één ding; ze met dezelfde energie en overgave spelen als Les Truttes is vrijwel ongezien. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering, maakt hen na al die jaren onnavolgbaar en uniek!

Les Truttes boeken

Superlatieven schieten tekort: awesome, amazing, fantastic …? Allemaal waar! maar ontoereikend … Daarom zeggen ze het nu zelf in hun eigen woorden: „Les Truttes are ELEPHANTASTIC!” Larger than Life! Les Truttes zijn niet ‘just another coverband’ … Ze zijn ‘The Original Coverband’! Quote Bono: ‘Even Better Than The Real Thing’! En nog steeds blijven zij de grens verleggen en de lat hoger leggen! Harder, Better, Faster, Stronger!In 2017 zullen ze zichzelf alweer heruitvinden. Ze komen terug, Black and Better! Les Truttes hebben doorheen de jaren vriend en vijand moeten overtuigen om te staan waar ze nu staan!

Boekingen van Les Truttes

Het Elephantastisch verhaal is nog niet afgelopen: The Empire Strikes Black! ‘The Greatest Show on Earth’ verandert in een ‘Dark Circus’ vol risico’s en gevaar, humor en magie, verwondering en ontroering … en nog vele andere verrassingen! The Force is strong with this one! Les Truttes zijn veel meer dan een band: ze zijn een begrip, een ervaring, een party die niemand wilt missen.

25th Anniversary Tour

Al 25 jaar slagen ze erin om een publiek van alle leeftijden te verbinden tijdens die ene ‘true live-experience’. The 25th Anniversary Tour wordt groots! Imposant! Feestelijk! Mega Fantastisch! De reactie van het publiek is nu al gekend: ‘OH MY GOD!’ Join us and celebrate Les Truttes!

Direct Les Truttes boeken? Klik hier voor boekingen van Les Truttes

Les Truttes boeken

€8.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Les Truttes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (openbaar)1 x 80 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€8995,-
Live bandshow (besloten/bedrijfsfeesten)1 x 80 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€9749,-

Vergelijkbare artiesten

€5.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand